Tallinnaan

Kirjoittelinkin jo aikaisemmin, että olin ajatellut tänä kesänä lähteä yksin matkalle Tallinnaan. Miehen ollessa alkuviikon työmatkalla, päätin hyödyntää vapaat ja lähteäkkin matkaan lasten kanssa. Porukka kasvoi myös varaamisen jälkeen entisestään, kun saatiin äitinikin mukaan matkaan😊

Tallinn, Estonia, Historic Center, Church, Middle Ages

Tänään suuntaamme Tallinkin Megastarilla kohti Tallinnaa, jossa vietetään kaksi yötä ja sitten torstaina takaisin kotiin Silja Europalla. Käytin laivamatkoihin kerättyjä Tallink Siljan pisteitä jolloin sain ne meille parilla kympillä. Ruotsin risteilyiden ollessa todella kalliita näin kesäaikaan, sain näillä Tallinnan pienillä risteilyillä korvattua lapsille Tukholman risteilyn ainakin kesän osalta. Omasta Tallinnan matkasta onkin vierähtänyt jo liian pitkä tovi ja 4-vuotias tyttömme ei ole vielä koskaan Tallinnassa käynytkään.

Tallinn, Architecture, Home, Town, City

Olen etsinyt valmiiksi muutamia ravintoloita ja kahviloita mitä voisimme mahdollisesti käydä testaamassa. Lisäksi haluaisin käydä Tallinnan kauppahallissa sekä Kadriorgin puistossa. Niska-hartiahieronta on myös jo varattu😌

Kaikki Tallinna-vinkit on enemmän kuin tervetulleita. Olenkin jo googlaillut ravintoloita ja Tallinnan vinkkejä ja mm. Aurinkorasvaa ja Aloeveeraan blogin ravintolasuositukset ja Lähtöselvitetty blogin Tallinna lasten kanssa postaukset olen lukenut huolella 😊

Meidän matkaa voi seurailla myös Instagramin storyn puolella: sanna_ap 🛳️🏰

Ihanaa juhannusviikkoa!🌿🌿

kuvat pixabay

2 vastausta artikkeliin ”Tallinnaan

    • Vau, teillä onkin loistava listaus😊👌 Tallinnan reissu oli todella onnistunut, täytyy ehdottomasti päästä pian uudestaan😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.