Ideoita lasten synttäreille osa 2

Edelleen top5 luetuimmissa postauksissa on postaukseni lasten synttäreistä. Niinpä ajattelin jatkaa samalla teemalla toisenkin postauksen, koska juuri toukokuussa juhlittiin pojan 9-vuotissynttäreitä. Tällä kertaa pojalla oli kaksi toivetta synttäreille: mokkapaloja ja pinjata. Nämä oli onneksi helposti toteutettavissa😄

Tarjottavissa pääsin siis helpoimman kautta, koska leivoin ainoastaan mokkapalat ja sipsit, karkit, limut ja mehut poika valitsi kaupasta.

Ohjelmanumerona pinjata oli loistava. Tyttö haluaa nyt myös omille synttäreilleen pinjatan 😀 Ostin jalkapallopinjatan ja täytin sen minikarkkipusseilla, minisuklaapatukoilla ja jalkapallopomppupalloilla. Vuorotellen silmät sidottiin ja he saivat lyödä pinjataa kepillä. Tässä täytyy vain pitää huoli, ettei kukaan mene eteen! Lopulta pinjataan tuli reikiä, josta lahjoja tuli ulos ja lopulta koko pinjata tippui alas ja pojat rikkoivat sen niin että kaikki lahjat tulivat lattialle. Olin varannut kaikille pienet paperipussit, joihin he saivat kerätä karkit.

Lisäksi ohjelmana oli Pokemon-bingo. Viime vuonna pojan synttäreillä oli Emoji-bingo josta kaikki tykkäsivät joten poika halusi tänäkin vuonna bingon. Pinterestistä löytyy vaikka mitä erilaisia bingo-pohjia ja muutakin juhlaohjelmaa tulostettavaksi. Mukit, pomppupallot ja osan ilmapalloista ostin Flying Tigerista, lautaset, pinjatan ja jalkapalloilmapallot Juhlamaailmasta. Kaikki muu meiltä löytyikin jo kotoa.

Seuraavaksi onkin sitten syksyllä tytön synttärit, joita hän odottaa jo nyt kovasti😄

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.