Kesäsuunnitelmia ja suunnittelemattomuutta 2019

Tytöllä alkoi kesäloma jo keskiviikkona ja eilen sai poikakin todistuksen ja vielä stipendinkin ja pääsi ansaitulle kesälomalle❤️

Kesän alussa on mukavaa kirjata ylös mietteitä ja toiveita tulevasta kesästä ja palata niihin sitten kesän jälkeen. Samoin tein viime vuonna. Jotenkin tämä alkukesä on vaan ihan parasta aikaa☺️

Matka yksin Tallinnaan

Viime kesän ensimmäinen yksin tehty matka Tukholmaan oli niin onnistunut, että olen jo kevään aikana haaveillut yksin tehtävästä minilomasta Tallinnaan.

Mökkeily

Mökille ollaan menossa viettämään ainakin juhannusta. Minulla on vapaata myös ennen ja jälkeen juhannuksen, joten ollaan lasten kanssa muutama ylimääräinenkin päivä mökkeilemässä. Lisäksi kummipoika pääsee ripille heinäkuussa, joten sen yhteydessä tulee taas pari päivää mökkeiltyä. Toivottavasti tänä kesänä olisi samanlainen sää kuin viime kesänä☀️

Linnanmäki

Linnanmäki on kuulunut meidän kesäkohteisiin jo usean vuoden ajan. Ainakin vuoristoradassa ja Helsingin pyörässä olisi kiva käydä, hattaraa tietenkin unohtamatta.

Porvoo

Porvoo on upea kesäkaupunki ja haluaisinkin tänä kesänä viettää miehen kanssa yhden yön Porvoossa. Syödä hyvin, yöpyä jossain ihanassa pienessä hotellissa ja kiertää vanhaa kaupunkia.

Tukholma

Haaveissa olisi tänä kesänä toteuttaa parin yön hotellimatka Tukholmaan perheen kanssa. Olen miettinyt, että toisen suunnan voisi mennä lasten toivomuksesta laivalla ja toisen suunnan lentämällä. Laivojen reittimatkahinnat on vaan todella kalliita, joten täytyy katsoa kuinka tehdään.

Aikaa ystävien ja perheen kanssa

Ensi viikolla mennään yhden ystävän kanssa Helsinkiin yöksi viettämään laatuaikaa. Lisäksi suunnitelmissa kesälle olisi perheen ja ystävien kanssa paljon hyvää ruokaa, pitkiä valoisia kesäiltoja ja rentoutumista.

Eläminen hetkessä

Kesällä on helppoa yli-suorittaa ja yrittää tehdä kaikkea mahdollista. Monesti kuulen sanottavan ja itsekkin ajattelevani, että nyt kerran kun on kesä ja kesä on niin lyhyt, joten silloin täytyy tehdä sitä ja tätä. Mutta, kesä on myös loistavaa aikaa elää hetkessä ja elää ilman turhia suunnitelmia ja paineita. Aamulla ehtii hyvin nähdä mitä sinä päivänä haluaa tehdä tai kerrankin vain nauttia ja olla tekemättä mitään. Tätä yritän itse noudattaa tänä kesänä.

Onko sinulla suunnitelmia kesäksi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.