Päivä kuvina-Miami Beach

Huh, miten hurjaa vauhtia aika menee! Viimeiseen pariin viikkoon on mahtunut paljon kaikkea mukavaa ja työlästäkin. Ihanaa kuitenkin on, että ensimmäisen vuoden opinnot on takana ja koulusta alkoi kesäloma! Olen kyllä edelleen niin tyytyväinen, että päätin vielä aloittaa opiskelut, mutta täytyy kyllä myöntää, että on ihanaa olla pari kuukautta koulutöistä vapaalla😊 Eilen oli myös tytön päiväkodin kevätjuhla ja perjantaina on pojan kevätjuhla ja viimeinen koulupäivä. Siitä alkaakin lasten 10 viikon kesäloma. Nyt vaan toivotaan yhtä lämmintä kesää kuin viime vuonna☀️

Vaikka Floridan matkasta tuntuukin olevan jo ikuisuus, olisi vieläkin Floridan kuvia jakamatta ja ajattelin tähän kerätä kuvia päivästämme Miami Beachillä. Eräs lauantai ajoimme ensin Miamiin, jossa mies kävi kamerakaupassa ja siitä jatkoimme matkaa Miami Beachille. Miami Beach oli ihana ja siellä olisi ollut mukavaa viettää enemmänkin aikaa. Meidän lauantai siellä kului rennosti kävellen ja kierrellen, leikkipuistossa ja rannalla sekä herkuttelemalla ihanassa kahvilassa. Kuvathan kertovat tunnetusti enemmän kuin tuhat sanaa, joten tässä meidän päivää kuvina😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.