Syksyn matka on varattu

Muistatteko, kun tasan vuosi sitten pohdiskelin, että matkustettaisiinko tulevana syksynä Espanjaan vai Italiaan? Tuolloin valinta kallistui Italiaan ja vietettiinkin ihana vajaa kaksi viikkoinen Sisiliassa ja Roomassa.

Tänä vuonna olimme jo lähes varmoja, että haluamme Kreetalle. Olen hehkuttanut Kreetaa täälläkin useampaan otteeseen ja se tuntui hyvältä valinnalta jälleen vuoden tauon jälkeen. Kuitenkin minun mieli on tunnetusti kovin vaihteleva ja yhtäkkiä aloinkin katsella lentoja Nizzaan. Kaupunki on kuvien perusteella niin kaunis ja vuokra-autolla pienissä ranskalaisissa kylissä kiertäminen kuulostaa enemmän kuin houkuttelevalta. Kuitenkin lasten kanssa matkustettaessa on ranta tärkeä osa matkaamme. Nizzan kivinen ja nopeasti syvenevä ranta ei houkuttanut ja vaikka lyhyiden välimatkojen päässä olisi varmasti ihania hiekkarantojakin, alkoi mieli kallistui jälleen Kreikan suuntaan.

Kunnes mies tuli yksi päivä kotiin ja sanoi, että mitä jos lähtisimme Espanjaan. Mehän ei olla siis koskaan käyty manner-Espanjassa, mikä on jo vähintäänkin outoa😄 Katselin lentojen hintoja ja vain hetkeä myöhemmin olin jo klikannut Malagan lennot meille syyskuuksi. Majoitusta  ei ole vielä varattu ja kuten sanottu, on koko alue meille täysin vieras, joten täytynee aloittaa etsintä alueiden kartoituksella. Aurinkorannikon alue on niin suosittu, että tietoa uskon löytyvän. Olenkin jo lukenut mm. Cocoa etsimässä ja Samppanjaa muovimukista-blogien loistavia postauksia aiheesta.

Onko muilla jo syksyn matkat varattuina?

Kuvat Pixabay.

6 thoughts on “Syksyn matka on varattu

 1. Syksyn matka/t on vielä varaamatta.
  Hauska sattuma, että tilasin liput Nizzaan sen Tel Aviv sekoilun jälkeen, vaihtoehtona todella pitkään oli Malaga, mutta jätin sen vähän niinkuin syksyyn. Ihanaa suunnitteluaikaa kaikelle kivalle Malagan ympäristössä.

  • Hauskaa, että meillä on ollut mielessä täysin samat kohteet😄 Malagan ympäristössä näyttäisi olevan näkemistä ja tekemistä vaikka kuinka paljon, täytyy alkaa tutustumaan vaihtoehtoihin😊 Oletko matkustanut aikaisemmin Malagan alueella?

   • Kerran ollut viikon Torremolinoksessa, josta käytiin junalla siellä sun täällä koska se oli niin kätevää ja halpaa. Retkellä myös Granadan Alhambrassa. Nyt kiinnostaisi valkoiset kylät ja Ronda !

    • Ronda vaikuttaa upelta😍 täytyy katsoa mitä kaikkea ehditään meidän matkalla tehdä. ihanaa Nizzan matkan suunnittelua sinulle😊

 2. Meillä on syksyksi ostettuna lennot New Yorkiin, tosin ei koko perheelle vaan minulle ja miehelle. Kesällä sen sijaan vuorossa on Kreeta, vaikka kovasti pohdin myös Nizzaa.

  Meille manner-Espanja on monilta osilta tuttu, kun miehen mummi asui siellä vuosikausia. Lastenkin kanssa kävimme Alicanten seudulla viisi vai kuusi kertaa. Itse ole käynyt Malagan alueella kerran, kun olimme siellä kuoromatkalla vuonna 1995. Ihastuin silloin Mijaksen kylään, joskin ajomatka serpentiiniteitä isolla bussilla oli vähän pelottava. Taitaa olla aika erilainen paikka nykyään.

  • Oi New Yorkiin olisi ihanaa päästä uudestaan😍 teille tulee varmasti upea matka!
   Kreeta on lasten kanssa huippukohde, varsinkin jos vuokraa auton ja kiertää muuallakin kuin Plataniaksessa ja Agia Marinassa😊 oletteko aikaisemmin käyneet Kreetalla?

   Täytyy tosiaan alkaa tutustumaan Malagan alueeseen. Ihanaa vihdoin päästä Espanjaan😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.