Flamingo Gardens – Florida

Tämä on jatkoa edelliseen lasten suosikit postaukseen, koska Flamingo Gardens oli ehdottomasti yksi niin lasten kuin aikuistenkin suosikeista. Tyttömme rakastaa flamingoja ja kun Floridassa ollessamme kuulin Flamingo Gardensista, päätimme lähteä katsomaan millainen paikka on kyseessä. Päätöstä helpotti vielä lyhyt puolen tunnin ajomatka Pompano Beachiltä.

Flamingo Gardens ei siis ole eläintarha, vaan se on voittoa tavoittelematon kasvitieteellinen puutarha ja luonnonsuojelualue, jossa on lähinnä pelastettuja lintuja ja myös muita eläimiä. Ja täytyy sanoa, että paikka oli ihana!

Kierrettiin ensin kasvitieteellinen puoli, joka oli käytännössä kaunis luontopolku. Sen jälkeen siirryttiin katsomaan lintuja ja yllätykseksi päästiin myös lintujen luokse. Tämä teki kokemuksesta ainutlaatuisen ja niin lapset kuin aikuisetkin olivat innoissaan. Kun menimme lintujen luo, tultiin niitä juuri ruokkimaan ja sitä olikin hauskaa seurata vierestä. Ostettiin myös automaatista muutamalla sentillä linnuille tarkoitettua ruokaa, joten lapsetkin pääsivät lintuja ruokkimaan. Lintujen lisäksi alueella oli mm. alligaattoreita, karhu, pantteri ja tietenkin paikan nimen mukaisesti flamingoja.

Pari kertaa päivässä heillä on pienimuotoinen tietoisku ja esitys, jossa kerrotaan muutamasta eläimestä ja hieman lisätietoa paikasta. Meidän esityksessä esiteltiin mm. pieni alligaattori Mac, joka oli pelastettu jonkun suuremman pedon runtelemana. Sen suun alueelta oli mennyt osa rikki niin, että se ei pysynyt enää syömään itse, vaan sitä täytyi syöttää. Henkilökunta oli todella mukavaa ja asiantuntevaa ja oli ilo nähdä kuinka rakkaudella he tekivät työtään.

Flamingo Gardens oli viehättävä paikka, jossa vierailua suosittelen ehdottomasti kaikille eläinrakkaille alueella matkaaville😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.