Lasten suosikit Floridan matkalla

Lasten kanssa matkustettaessa pidän tärkeänä, että matkaa suunnitellaan yhdessä lasten kanssa ja he saavat olla myös mukana päättämässä mitä lomalla tehdään. Näin kaikki nauttivat matkasta, kun kaikille on mieluisaa tekemistä. Florida on siitä upea paikka, että sieltä ei varmasti tekeminen lopu kesken. Kyselin lapsilta heidän suosikkiasioita matkalta ja tällaisia asioita he toisiaan toistellen kertoivat😊

Chuck e Cheese

Suurimman vaikutuksen heihin taisi tehdä Chuck e Cheese. Poika tiesi paikan, koska hän oli nähnyt Youtubesta videoita siitä. Yhdessä katsoimme videon ja lähdimme matkaan. Paikan idea siis on, että siellä ostetaan tietty määrä lippuja tai aikaa ja sitten lapset saavat sen mukaan pelata erilaisia pelejä, käyttää pieniä karuselleja jne. Peleistä kerättiin lippuja, jotka sai lopuksi vaihtaa pieniin palkintoihin lippumäärän mukaan. En ole koskaan törmännyt vastaavaan konseptiin ja lapset olivat siellä aivan innoissaan! Lisäksi siellä oli myynnissä pizzaa ja muuta pientä syötävää, mutta me ei ruokia tällä kertaa maisteltu. 

Vesipuisto

Fort Lauderdalen alueella on paljon pieniä vesipuistoja ja yhdessä niistä vietettiinkin yksi iltapäivä. Vesipuisto oli valtavalla puistoalueella, jossa oli vesipuiston lisäksi useita juhlaseurueita eri ulkopaviljongeissa, suuri leikkipaikka sekä polkuveneiden vuokrausta. Pääsymaksu puistoalueelle oli 1,5$ maksu/aikuinen ja lisäksi vesipuistoon oli oma maksu. Alue oli todella kaunis ja vesipuistossa oli erilaisia liukumäkiä, vauvojen allas sekä syvempi iso allas.

Ranta ja surffailu

Meidän vuokra-asunnossa oli valmiina kaikki mahdollinen rantapäivää varten, myös ”surffilaudat” lapsille. He ihastuivatkin niihin ja niillä oli mukava kellua aalloissa. Lisäksi tehtiin tietenkin perinteisiä hiekkalinnakkeita😊

Ja tietysti: herkut

Poika oli nähnyt Amerikkalaisilta Youtube-kanavilta videoita ja hän toimi meidän oppaana erilaisten Amerikkalaisten herkkujen maailmaan. Maisteltiin mm. erilaisia M&M karkkeja (valkosuklaa ja caramel oli todella hyviä!), Dunkin Donutseja ja Wendysin hampurilaisia.

Florida oli kyllä kaikin puolin loistava kohde lapsiperheille. Sen verran Amerikka-kärpänen puraisi, että haaveilu matkasta länsirannikolle Kaliforniaan on alkanut😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.