3 x herkkua pääsiäiseen

Netti on pullollaan ihania reseptejä pääsiäiseen ja haluaisin testata niistä kaikkia! Suklaa ja sitruuna on ihan suosikkejani ja ne toistuvat juurikin pääsiäisen leivonnassa. Yleensä pääsiäisenä olen leiponut raikkaan sitruunapiirakan, mutta tänä vuonna halusin tehdä jotain muuta. Loistava sitruunapiirakan resepti löytyy esimerkiksi Kinuskikissalta.

Rakastan porkkanakakkua ja löydettyäni tämän reseptin Annin Uunissa-sivuilta, oli sitä pakko päästä testaamaan. Ja täytyy sanoa, että resepti oli nimensä veroinen. Kannattaa ehdottomasti testata😊

K-ruoka lehdessä oli ohje tähän ihanaan pääsiäissuklaaseen. Lisäksi näin samantyylisen suklaaohjeen myös Kokit-ja Potit-blogissa. Minä tein valkosuklaamarmoroidun suklaan hedelmäkarkeilla ja strösseleillä ja maitosuklaaversion strösseleillä. Nämä oli varsinkin lasten suosikkeja vaikka sulivatkin nopeasti sormiin, koska en temperoinut suklaata.

Halusin tehdä myös jotain suolaista ja mieleni teki voileipäkakkua. Tein täytteen kalkkunameetvurstista, paprikasta, valkosipulituorejuustosta ja ranskankermasta. Leipänä käytin paahtoleipää, jonka kostutin maidolla. Koristelut pidin pääsiäisen kunniaksi kelta-vihreänä.

Pääsiäisenä olisi myös tarkoitus käynnistää grillikausi ystävien luona ja mies lupasi tehdä joku päivä parsarisottoa. Mutta nyt on ollut kyllä niin ruokapitoista materiaalia, että seuraavaksi sitten jotain muuta😄

🐥🌸🐰 Ihanaa ja herkullista pääsiäistä 🐰🌸🐥

2 vastausta artikkeliin ”3 x herkkua pääsiäiseen

  1. Tästä välittyi todella ihana pääsiäistunnelma. Minusta on myös kiva tehdä jotain vähän erityisempää juttuja juhlapyhinä. Vähemmän niitä tulee kyllä tehtyä yksin kuin jos olisi lapsia nauttimassa tuotoksista, mutta kuitenkin haluan jollakin tapaa muistuttaa ettei ole ihan tavallinen arki.
    Ihanaa pääsiäisen aikaa sinulle 🐥🐣

    • Kiitos paljon Piyya 💛
      Nämä aurinkoiset säät kyllä auttavat pääsemään kevään ja pääsiäisen tunnelmaan☀️ ja ei muutama pääsiäisherkkukaan pahaa tee😋 Ihanaa pääsiäistä myös sinulle🐰💛

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.