Farmers Market – Florida

Näin viikonlopun kunniaksi halusin palata hetkeksi meidän kahden viikon takaiseen sunnuntaihin. Me yritetään matkoilla aina löytää paikalliset markkinat joissa vierailla ja Floridassa haluttiin ehdottomasti päästä käymään Farmers Marketilla. Etsin meidän lähistöltä sunnuntaiaamuna markkinoita ja löysinkin Hollywoodin alueelta sopivan paikan nimeltään Yellow Green Farmers Market.

Kyseessä ei ollutkaan mikään muutaman kojun markkina, vaan kojuja oli kymmeniä ja kymmeniä ja tarjolla kaikkea ihanaa syötävää ja muita pieniä kojuja.

Löysimme yhden kojun, jossa myytiin kokonaisia kookoksia. He tekivät kookokseen ensin kolon josta juotiin neste ja sen jälkeen avasivat vielä kookoksen jolloin sisältä sai syödä parhaat palat. Lisäksi syötiin grillattua maissia ja lihaa (brisket) sekä El Salvadorilaisin vanhemman rouvan tekemiä pupusoja. Kaikki oli kyllä niin hyvää!

Me viihdyttiin markkinoilla todella hyvin. Lapset tykkäsivät kiertää kojuja ja etsiä jotain aarteita kotiin vietäväksi ja me kaikki maisteltiin mielellämme hyvän hintaisia herkkuja. Lämpimästi suosittelen vierailimaan Farmers Marketilla, mikäli sellainen löytyy lähistöltä. Ainakin jo Fort Lauderdalen alueella oli useita pienempiä ja suurempia  Farmers Marketteja lauantaisin ja sunnuntaisin.

2 vastausta artikkeliin ”Farmers Market – Florida

    • Oli kyllä todella kuuma ja aurinkoinen päivä, mutta onneksi oli varjoa, istumapaikkoja sekä hyvää syötävää🤩 Kiitos kommentista ja ihanaa viikonlopun jatkoa😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.