Blogi 1 vuotta & 10 luetuinta postausta

Huomasin juuri eilen, että siitä on jo vuosi kulunut kun aloitin tämän blogin. Tarkalleen ottaen 14.3.2018 julkaisin ensimmäisen postauksen. Olin kirjautunut Rantapallon käyttäjäksi jo melkein vuosi ennen sitä, mutta en jostain syystä uskaltautunut kirjoittamaan mitään pitkään aikaan. Olenhan (vain) tavallinen tallaaja, jonka matkat ei kovinkaan jännittäviä ole. Matkustan mielelläni Kreetalle viidennen kerran, risteilen Tukholmaan lasten kanssa ja matkustan pakettimatkalla Turkkiin. Onneksi kuitenkin vuosi sitten uskaltauduin tämän homman aloittamaan, koska tämä on ollut tosi mukavaa! Olen onnistunut pitämään blogiharrastuksen juuri niin rentona, kuin alunperin halusinkin. Olen kirjoittanut silloin, kun minulla on ollut aikaa ja inspiraatiota ja sellaisista aiheista, mitkä on tuntunut omilta.

Näiden kukkien myötä lämmin kiitos kaikille, jotka ovat sivuilleni löytäneet ja postauksiani lukeneet💗 On jotenkin hassua ajatella, että joku oikeasti lukee näitä kirjoittamiani tekstejä😄 Mutta samalla se on aivan huippua! Toivon, että joku on saanut postauksistani myös jotain vinkkejä ja inspiraatiota.

Oli todella mielenkiintoista koota nämä luetuimmat postaukset. Näistä jo selvisi, että todella erilaisten aiheiden perässä sivulleni löydetään. Ja mukavaa niin, aion jatkaa samaan malliin. Kirjoitan matkoista aina kun niihin on aihetta ja kakkureseptin tai synttärivinkkejä silloin kun niihin on aihetta.  No, mutta pidemmittä puheitta, tässäpä tulee luetuimmat postaukset koko vuoden ajalta.

1.Ajatuksia Sunwing Side Beach hotellista

Kaikista luetuin postaus! Vuosi sitten huhtikuussa vietettiin koko perhe viikko pakettimatkalla Turkin Sidessä. Majoituttiin Tjäreborgin Sunwing hotellissa josta kirjoittelin sekä aikuisten, että lasten mielipiteitä. Tyttö muistaa edelleen vähintään parin viikon välein kysyä, että milloin voidaan mennä taas Turkkiin😄

 2. Suosikkini Kreetalla

Toiseksi ylsi postaus, jossa luettelen muutamat suosikkini iki-ihanalta Kreetalta. Lisää on tulossa, mikäli pääsemme jälleen tänä kesänä Kreetalle💙

3. Ideoita lasten synttäreille

Kolmantena sitten jotain aivan muuta kuin matkailua. Toisaalta en ihmettele tätä, koska itse haen myös netistä aina tietoa ennen lasten synttäreitä. Toivottavasti näistä ideoista on joku äiti tai isi saanut vinkkejä😊

4. Blue Star Atlantica Caldera Village

Tämä menee samaan kategoriaan ensimmäisen kanssa, eli ajatukset ja arviot hotelleista kiinnostaa.

5. Minne huhtikuussa?

Tämän tyyppisiä postauksia olisi mukavaa toteuttaa enemmänkin. Voisin ainakin kesämatkoista tehdä samantyyppisen.

6. Kuvagalleria Egypti Alexandria

Tämä oli mieluinen yllätys! Minun oli tarkoitus kirjoittaa jo syksyllä myös Egyptin Hurghadasta, mutta en sitä koskaan saanut valmiiksi. Mutta mikäli kiinnostusta löytyy, niin kirjoitan mielelläni Egyptistä lisääkin😊

7. Espanja vai Italia

Toukokuussa pohdittiin jo tulevaa syyslomaa ja mietittiin lähdettäisiinkö Italiaan vai Espanjaan. Silloin kohteeksi valikoitui Italia, mutta päästäisiinkö tänä vuonna Espanjaan?

8. Luksusta Prahassa hotelli- ja ravintola suositus

Tämä on yksi omia lempparipostauksia. Tämä miehen kanssa tehty vuosipäivämatka Prahaan oli niin onnistunut! ❤️ Tässä postauksessa jaoin loistavan hotelli- ja ravintola vinkin Prahaan.

9. Pikapyrähdys lämpöön Flamingo Spa

Tämä taisi olla aivan ensimmäisiä blogipostauksiani. Edelleen Flamingo kuuluu meidän perheen suosikkeihin😊

10. Minne syyslomalla

Minun oli tarkoitus tehdä samantyyppinen postaus hiihtolomalle, mutta sekin jäi valitettavasti muiden kiireiden jalkoihin. No, josko saisin vaikka pääsiäisloma- tai viimeistään kesäloma-postauksen aikaiseksi.

Mistä aiheista sinä haluaisit lukea? 

2 thoughts on “Blogi 1 vuotta & 10 luetuinta postausta

  1. Onnea 1-vuotiaalle blogille!
    Laitoin sinulle haasteen esitellä 10 matkahaavettasi. Olisi kiva tietää mistä sinä unelmoit.

    • Kiitos Christa💗
      Kiitos haasteesta, tartun siihen ehdottomasti pikimmiten😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.