Matkavuosi 2018 ja mihin seuraavaksi?

Vuoden toiseksi viimeistä päivää viedään. Olipa hauska käydä läpi viime vuoden kuvia, kuinka paljon upeita muistoja tästäkin vuodesta on jäänyt. Niin mahtavaa, että nykyään kuvia saa räpsittyä niin helposti ja spontaanisti kännykän ollessa aina mukana.

Kokosin tähän postaukseen listan reissuista ja linkkasin myös kaikki kohteisiin tekemäni postaukset. Summa summarum: ulkomaanmatkoja tänä vuonna kertyi seitsemän, joista yksi matka Euroopan ulkopuolelle ja peräti kolme matkaa Tukholmaan.

TAMMI-MAALISKUU

1.2. koitti vuoden ensimmäinen matka, kun laivan nokka osoitti kohti Tukholmaa.

18.2. pojan hiihtolomaviikolla lähdin lasten kanssa Pohjanmaalle nauttimaan talvipäivistä.

27.2. lähdettiin rakkaan ystävän kanssa kohti yhtä hullua seikkailuamme Las Vegasiin.

Las Vegas – hotellisuositus

Vielä pari sanaa Las Vegasista

14.3. on myös tärkeä päivämäärä, koska tuolloin aloitin pitkän harkinnan jälkeen tämän blogin. Syksyn ja opintojen alkaessa ei enää aikaa ole ollut paljoa kirjoituksia rustata, mutta toivotaan että tulevana vuonna aikaa ja inspiraatiota riittää. Ihan ensimmäisen postaukseni voit lukea täältä:

Tervetuloa mukaan <3

HUHTI-KESÄKUU

19.4. pitkän talven jälkeen koitti koko perheen odottama viikon matka Turkin lämpöön, Tämä matka teki erityisesti tyttöömme vaikutuksen ja hän kysyy edelleen viikottain, koska voimme mennä takaisin Turkkiin 🙂

Ensitunnelmia Sidestä

Ajatuksia Sunwing Side Beach hotellista

4 x mitä tehdä Siden alueella

Kesä menikin lähinnä kotona ja töitä tehden, mutta juhannusta lähdimme viettämään mökille Pohjanmaalle. Tuo reissu olikin varsinainen rantaloma, kun minäkin uin järvessä vuosien tauon jälkeen.

HEINÄ-SYYSKUU

2.8. lähdin matkaan ensimmäistä kertaa yksin ja kohteeksi valikoitui Tukholma. Tuo reissu oli kyllä niin onnistunut, joten mihinköhän ensi vuonna?

Yksin matkalle

Yksi yö Tukholmassa + muutama suositus

6.9. oli jälleen aika Tukholman, kun lähdimme risteilemään Harri Hylkeen kanssa ja kävimme Fotografiska museossa.

Museo-ja ravintolasuositus Tukholmaan

LOKA-JOULUKUU

5.10. oli odotetun syysloman aika ja vietimme 2 ihanaa viikkoa Italiassa, ensin  Sisiliassa ja vielä pari yötä Roomassa.

Majoitus Palermossa ja Cefalussa

4 suosikkia Palermossa

Kuvankaunis Cefalu

Autoilusta Sisiliassa + Sicilian Outlet Village

Aamu Roomassa

12.12. vuoden viimeinen matka oli parin päivän matka ihanaan Pariisiin, johon vein äidin ja tytön tyttöjen omalle lomalle.

Joulukuun tunnelmia

Paljon upeita matkoja ja tapahtumia piti sisällään vuosi 2018, kiitos❤️

Seuraavan vuoden ensimmäinen matka onkin pitkästä aikaa aikuisten matka, kun minä ja mies päästään kahdestaan reissuun molempien toivekohteeseen: Barcelonaan! Ja nyt voisi sanoa, että jo oli aikakin😄 Muuten tulevan vuoden matkasuunnitelmat on vielä avoinna, joten katsotaan mihin päädytään🌍

Tämän postauksen myötä haluan toivottaa upeaa ja onnellista vuotta 2019❤️

2 vastausta artikkeliin ”Matkavuosi 2018 ja mihin seuraavaksi?

  1. Lähes koko vuoden olen kulkenut mukana matkoillasi. Ihania matkoja ja tunnelmia, näin yhteen postaukseen kun ne laittaa niin selkeämmin huomaa kuinka paljon onkaan kokenut vuoden aikana.
    Yllättävän lähekkäin aloitimme bloggaamisen. Minun ensimmäinen postaus oli pääsiäisenä 1.4.2018. Taisin todella olla tekemistä vaille tuolloin 😉
    Ihanaa uutta matkavuotta sinulle ❤️

  2. Kiitos paljon ihanista kommenteistasi <3 Samoin, sinun matkojasi on tullut seurattua sieltä 1.4. saakka 🙂 Ihania matkoja ja onnellisia päiviä myös sinun vuoteesi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.