Joulukuun tunnelmia

Pitkästä aikaa täällä! Opiskelujen aloitus syksyllä vähensi merkittävästi vapaa-aikaa ja näin on jostain päästä vain osattava antaa periksi. Ja onneksi olen osannut, muuten vuorotyön, opiskelujen ja perheen yhdistäminen voisi kostautua nopeastikkin.

Pelätty marraskuu vilahti ohi tänä vuonna pikavauhtia ja pian oli jo odotettu ensimmäinen päivä joulukuuta. Tuolloin vietettiin pojan koululla myyjäisiä, joihin tehtiin myytäväksi piparitikkareita. Ihana lahjaidea myös viemiseksi! Samana päivänä meille tuli myös meidän kodin aivan ensimmäinen joulukuusi. Me vietetään joulua aina minun vanhemmilla, joten emme ole aikaisemmin kokeneet tarpeelliseksi kuusen ostamista. Nyt kuitenkin lapset (ja minä) halusivat kuusen, joten sopivan kuusen löytyessä, on se saanut koristaa kotia jo heti kuun alusta asti.

Viime viikolla koittikin minun, äidin ja tytön tyttöjen matkan Pariisiin. Matka oli todella onnistunut kaikin puolin ja aiemmista Pariisin mielenosoituksista huolimatta saatiin nauttia kauniista, aurinkoisesta ja jouluisesta Pariisista parin päivän ajan.

Hotellivalinta osui myös nappiin meidän matkan tarkoitusta varten ja hotellilta pääsi kävellen viidessä minuutissa Eiffeltornille ja 15 minuutissa Riemukaarelle. Hotellissa oli myös erittäin ystävällinen henkilökunta. Huoneet olivat hieman päivitystä vailla (kylpyhuoneita lukuunottamatta) ja niissä oli kokolattiamatto, mutta se oli ainoa miinus. Hinta-laatusuhteeltaan siis erittäin hyvä. Hotellin sivuille pääset tästä.

Pariisin matkan jälkeen onkin ollut töitä, tytön päiväkodin joulujuhlaa ja pojan viimeisiä koulupäiviä. Tänään ollaan lasten kanssa jo vapaalla ja tänään saadaan myös mies työreissulta kotiin. Huomenna sitten auton nokka kohti Pohjanmaata. Äiti ja isä asuvat edelleen lapsuuden kodissani ja siellä olen viettänyt kaikki jouluni yhtä lukuunottamatta, joka vietettiin veljeni luona vuonna 2009.

Ihanaa, että ollaan saatu Etelä-Suomeenkin lunta! Vaikka en missään nimessä talvi-ihminen olekkaan, kuuluu lumi silti mielestäni jouluun. Itse en ole koskaan viettänyt ns. ”mustaa joulua” ja tänä vuonna ei myöskään onneksi taida tulla poikkeusta, ainakin jos katsoo ikkunasta ulkona lumesta nuokkuvia puita 🙂

Nyt haluan toivottaa kaikille Ihanaa joulun aikaa, rentoudutaan ja nautitaan❤️

Vietätkö sinä joulua koti-Suomessa vai ulkomailla? 

✨Ps. Instagramissa meidän joulua ja muuta: sanna_ap ✨

2 thoughts on “Joulukuun tunnelmia

  1. Hyvää Joulua myös sinulle 🎄🎄🎄
    Täällä joulusiivouksen keskellä hetken rentoutus.
    Koti Suomessa sujuu minunkin joulu.
    Rauhoitutaan ja nautitaan 😘

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.