5 x piristystä marraskuuhun

Marraskuu ei ole koskaan kuulunut omiin lempikuukausiin. Enkä kyllä totta puhuen tiedä ketään kenen lempikuukausi se olisi. Tämä pimeyden määrä tulee joka vuosi yhtä yllättävänä ja joka vuosi huomaan miettiväni, että miten tästä pimeästä ajasta selviän. Päätin kuitenkin, etten anna marraskuun masentaa ja kirjasin tähän muutaman asian miten aion marraskuutani piristää.

1.Käy uimahallissa tai kylpylässä

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Itselläni toimii Flamingon kylpylä aina loistavana piristyksenä ja pikaisena pääsynä lämpöön. Tällä viikolla me itse asiassa suunnataan pitkästä aikaa Flamingoon uimaan koko perheen voimin. Myös käyminen uimahallissa toimii. Yksi ensimmäisiä postauksiani on Flamingosta, jonka pääset lukemaan täältä.

2.Kynttilät ja jouluvalojen ripustaminen

Muistan kun nuorempana ihmettelin sitä, miksi jouluvalot täytyy ripustaa jo loka-tai marraskuussa. Nyt kuitenkin haluan saada keinolla millä hyvänsä valoa elämään, joten minun puolesta jouluvalot ikkunaan heti kun siltä tuntuu. Kynttilöitä meillä myös palaa päivittäin, niillä saa helposti lämpöä ja valoa✨

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

3.Ulkoilu

Syksyn alkaessa ulkoilun määrä laskee itselläni minimiin. Pimeää, märkää ja kylmää: ei mitään syytä mennä ulos. Olen kuitenkin huomannut, että raitis ilma piristää kummasti aina säästäkin riippumatta. Joten jo vaikka 10 minuutin happihyppely voi tehdä ihmeitä. Lapset innostuvat myös kävelystä pimeällä taskulamppujen kanssa. Pienen ulkoilun jälkeen glögi tai kaakao maistuu erityisen hyvältä.

4.Sovi treffit ystävän kanssa

Itselläni on tällä hetkellä sen verran monimutkainen kalenteri sisältäen työt, opiskelun, miehen työt ja lapset, että spontaanit tapaamiset on ystävien kanssa tällä hetkellä minimissään. Tälle kuulle olen kuitenkin sopinut jo muutamatkin treffit ystävien kanssa. Hyvä seura ja ruoka toimii aina!

5.Matkan suunnittelu ja varaaminen 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tämän parempaa piristystä saakin hakea. Nyt on ollut hyviä tarjouksia mm. Norwegianilla, josta taisinkin viime viikolla varata minulle ja miehelle lennot?Norwegianilta tuli taas eilen viesti, jossa kerrottiin, että tänään heillä on 8 tunnin ale klo 16-23:59. Kannattaa siis ehdottomasti katsastaa ja tilata heidän uutiskirjeensä. Lisäksi Lentodiilit-sivusto kannattaa ottaa heti seurantaan, mikäli näin ei jo ole. Sanonta, että sitä jaksaa paremmin, kun on mitä odottaa, pitää enemmän kuin paikkansa.

Näiden lisäksi itseäni piristää ainakin miehen kanssa vietetyt illat Netflixin parissa (tällä hetkellä katsotaan Blacklist sarjaa), alkanut pipari- ja glögikausi, sekä tieto siitä, että ei se marraskuukaan ikuisuutta kestä, vaan ihan kohta saa jo avata joulukalenterin ensimmäisen luukun❤️

Mitkä on sinun aseet marraskuuta vastaan? Vai onko marraskuu sittenkään hassumpi kuukausi? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.