Majoitus Palermossa ja Cefalussa

Reilu viikko on meidän matkaa takana ja kaksi kokonaista päivää Sisiliassa jäljellä. Täällä on tänään ja eilen ollut pilvisempää ja muutamia sadekuurojakin on tullut, joten istahdin alas ja aloin kännykällä naputtamaan ensimmäistä Sisilia postausta. Molemmista majapaikoista on jo mielipide hyvin selvä, joten ajattelin näin alkuun kertoa lyhyesti missä majoituimme sekä Palermossa, että Cefalussa. 

Ensimmäiset kolme yötä majoituimme siis Palermossa Airbnbn kautta vuokratussa asunnossa. Tämän asunnon varauksen tein vain noin viikkoa ennen lähtöä. Asuntomme sijaitsi todella hyvällä ja keskeisellä paikalla vanhassa kaupungissa. Asunto oli sisältä remontoitu ja kivasti sisustettu. Asunnon vuokraaja oli todella mukava ja avulias. Hän odotti meitä asunnolla, kun saavuimme illalla ja kertoi alueesta sekä antoi muutamia vinkkejä. Ainoana miinuksena asunnossa oli, että perjantai- ja lauantaiyönä kuulimme kadulta kaikki äänet huoneistoon. Tämä on toki varmasti yleistä, koska rakennukset ovat niin vanhoja ja kaupunki on etenkin viikonloppuisin vilkas. Hinta tälle asunnolle oli kaikkineen 2 aikuiselle ja 2 lapselle kolmeksi yöksi 216€.

Cefalun asunnon varasin jo hyvissä ajoin Booking.com sivuilta. Asunnolle kriteerinä oli uima-allas, sijainti, autolle parkkipaikka ja muutenkin hyvä hinta-laatusuhde. Kävin toki läpi myös muiden antamat kommentit ja arviot. Baia degli Ulivi Apartments täytti kaikki toiveet ja varasin sen meille 8 yöksi hintaan 470€. Vuokraaja Massimo on todella ystävällinen ja hän antoi meille jopa samaan hintaan suuremman kahden makuuhuoneen huoneiston. Tämän huoneiston ainoa huono puoli on hieman liian kova sänky ja asunnossa olevat pienet muurahaiset. Muuten huoneisto ja koko alue ovat todella siistejä, Cefalun keskustaan ajaa autolla reilun viitisen minuuttia, rannalle on 500m matkaa ja maisemat on ylipäätään upeat.

Kannatti nähdä vähän vaivaa ja aikaa majoituspaikkojen etsintään, koska molemmat näistä asunnoista on olleet hinta-laatusuhteiltaan erinomaisia ja kummassakin majoittuisin mielelläni uudestaankin. Onneksi saadaan vielä pari päivää nauttia Sisiliasta ja tiistaina suunta kohti Roomaa?

2 vastausta artikkeliin ”Majoitus Palermossa ja Cefalussa

    • Kiitos?
      Suosittelen kyllä kokeilemaan Airbnbn kautta varaamista. Nyttkin booking.comin kautta oli melkein kaikki asunnot menneet ja hinnat paljon korkeammat Palermoon, niin onneksi löysin tuon asunnon Airbnbn kautta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.