Blue Star Atlantica Caldera Village

Huomasin taannoin, että suosituimpia postauksiani on ollut Ajatuksia Sunwing Side Beach hotellista. Itsekkin googlailen hotelleista aina tietoja ja kokemuksia ennen varaamista, joten ajattelin tehdä postauksen myös toisesta samantyylisestä perhehotellista jossa majoituimme pari vuotta sitten. Tämä kyseinen Atlantica Caldera Village hotelli sijaitsee Kreetan saarella. Kreeta on upea kohde ja vielä syys-lokakuussa sinne ehtii mainiosti nauttimaan auringosta.

– Matkanjärjestäjä: TUI (meidän matkan aikaan vielä Finnmatkat)

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

– Hotelli: Atlantica Caldera Village

– Huonetyyppi: Kaksio merinäköalalla

– Ajankohta: 28.5-4.6.2016

– Matkalla 2 aikuista + lapset 6v ja 1v 8kk

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Hotelli sijaitsee korkealla Agia Marinan kylässä. Hotellilta kylään on alle kilometrin matka, mutta hotellille tullessa kiivetään melko jyrkkä ylämäki. Tämän kyllä selvisi hyvin myös rattaiden kanssa, mutta toki ylämäki ja pitkä matka teki sen, ettei hotellilta tehnyt mieli ihan pienen asian takia lähteä pois. Toisaalta sijainti mahdollisti upeat maisemat hotellilta, joita hotellin ulkopuolisetkin matkailijat tulivat ihailemaan.

Kyseessä on all inclusive-hotelli, mutta me varasimme matkan ilman aterioita. Hotellin ravintolassa söimme kerran lounasta ja ruoka oli hyvää. Ei mitään niin ihmeellistä, että olisimme siellä joka päivä syöneet, mutta hyvää oli meidän kaikkien mielestä. Hotellilta löytyi myös kohtuuhintainen kauppa, jossa myytiin ruokatarvikkeiden lisäksi uima-ja rantaleluja. Markettia käytimme useampaan otteeseen, mm. kaikki juomavedet ostettiin sieltä. Teimme aamiaisen aina hotellilla ja muutaman kerran lounasta ja illallistakin mies meille kokkaili. Kreikassa parasta on tehdä tuoreista raaka-aineista iso kulhollinen kreikkalaista salaattia ja iso pala ihanaa fetajuustoa päälle. Noin 10 minuutin kävelymatkan päässä hotellilta oli myös muutamia mukavia tavernoita, jossa sai pääaisiassa aina hyvää kreikkalaista ruokaa.

Huone, allasalueet ja kaikki muutkin hotellin alueet olivat todella siistejä. Huoneisto oli kalustettu melko pelkistetysti, mutta se oli kuitenkin viihtyisä ja sieltä löytyi kaikki tarvittava keittiönurkkausta myöden. Varasimme kaksion merinäköalalla ja parvekkeeltamme avautuikin upea näköala Agia Marinan kylään ja merelle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Koska kyseessä on perhehotelli, vieraili hotellilla lapsia ilahduttamassa Bamse-nalle. Hotellilta löytyi myös leikkihuone, jossa oli mm. tarvikkeet keittö- ja kauppaleikkeihin sekä ulkoalue, jossa oli kiipeilyteline sekä keinut. Lisäksi löytyi ns. peliluola jossa oli erilaisia kolikkopelejä ja pieniä karusellejä.

Hotellilla on myös oma rantaklubi. Kävimme siellä muutamana päivänä ja se oli oikein mukava paikka päivän viettoon. Hotellin asiakkaille kuului veloituksetta tuolit ja aurinkovarjo. Rantaklubilla on myös hyvä ravintola, josta ostimme pientä syötävää päivän kuluessa sekä lasten leikkipaikka.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Viihdyimme viikon Caldera Villagessa oikein mainiosti. Ainoa negatiivinen asia oli pitkä kävelymatka pois hotellialueelta. Vuokrasimme auton muutamaksi päiväksi, jolloin saimme myös taukoa kiipeämisestä.

Mikäli mietit matkaa Kreetalle ja Atlantica Caldera Villageen ja mieleen herää kysyttävää, autan mielelläni parhaani mukaan😊

Lisätietoja hotellista suoraan TUI:n sivuilta.

Ps. Täältä löydät vielä listaamani suosikit Kreetalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.