Kiitos kesä 2018!

Kesä alkaa olla kääntymässä syksyyn ja huomenna meidän esikoisesta tulee tokaluokkalainen. Tytön kanssa lomaillaan vielä huominen, mutta tiistaina hänenkin päiväkoti jatkuu. Lapset lomailivat 10 viikkoa ja näin jälkikäteen en voi kun ihmetellä mihin nuo viikot kuluivat ja miten ihmeessä selvisimme noin pitkästä lomasta, kun minä ja mies ei käytönnössä lomailtu paria viikkoa enempää. Suuri kiitos kuuluukin omille vanhemmilleni ja miehen äidille, joita ilman en tiedä mitä olisimme tehneet❤️

Kesä 2018 jää varmasti muistoihin upean sään vuoksi, josta pääsimme nauttimaan lähes koko kesän jo toukokuusta alkaen. Vaikka itse olinkin töissä paljon kesällä, jäi vapaa-aikaakin toki ennen ja jälkeen työvuorojen. Kesällä kun on valoisaa ja lämmintä, on eri lailla energiaa lähteä ulos ja tehdä jotain töiden jälkeenkin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kesän alussa listasin asioita, joita toivoin tekeväni kesällä. Paljon jäi asioita tekemättä, mutta on joitain listan asioita myös tullut toteutettua. Itse pidän tällaisten ”haavelistojen” tekemisestä, kunhan muistaa ettei ota niistä turhaa stressiä itselleen. Elämä harvoin menee ihan niin kuin on suunnitellut.

Tänä kesänä päästiin nauttimaan mökkielämästä muutamaankin otteeseen ja vaikka juhannuksena olikin aivan perinteinen juhannussää, kävin ensimmäistä kertaa monen vuoden tauon jälkeen järvessä uimassa. Uudemman kerran pääsin mökille uimaan vielä elokuun helteiden aikaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ihan parasta kesässä on ollut myös kaikki ihanat kesäruuat, grillailut, marjat, takapihan tuoreet vihannekset, jäätelö ja ensimmäinen oma tekemä britakakku.

Tallinnan reissu valitettavasti peruuntui tältä kesältä, koska olin tuolloin juuri sairaana, mutta Suomenlinnan pääsimme onneksi näyttämään miehen äidille. Yksi hellepäivä vietettiin siis kauniissa Suomenlinnan maisemissa piknikillä.

Toki Tukholman matka yksin on jäänyt myös tästä kesästä mieleen. Oma aika alkaa vuosi vuodelta korostua ja tuon yhden yön matkan aikana sain kyllä akkuja ladattua koko rahan edestä.

En olisi vielä valmis luopumaan kesästä ja etenkään tästä valon määrästä ja lämmöstä joka päivä päivältä vähenee. Onneksi tulevaksi viikoksi on luvattu vielä aurinkoa ja toisaalta Italian matkaan on enää kaksi kuukautta aikaa?

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Millainen kesä sinulla oli??

2 thoughts on “Kiitos kesä 2018!

  1. Saarihyppelyni lisäksi kesäni on ollut tuöntäyteinen. Onneksi olen kuitenkin ehtinyt nauttia auringosta, pitkistä energisistä illoista, jäätelöstä ja vielä toisenkin kerran jäätelöstä. Ehdin käväistä Porin asuntomessuillakin ja nyt odotan loppukesän lomamatkaa rakkaan serkkuni kanssa Kreetalle.

  2. Ihanalta kuulostaa sinunkin kesä. Oi, minulla on niin kova ikävä Kreetalle! Juuri sanoin miehelle, että ensi vuonna on päästävä sinne taas!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.