7+1 kosmetiikkasuosikkia kesään ja matkalle

1. Elisabeth Arden 8 hour cream ja Elisabeth Arden kapselit.

Tämä tuubi kulkee kaikkialla mukanani ja onkin suosikki huulirasva. Elisabeth Ardenin kapseleista olin lukenut paljon hyviä kokemuksia ja viimeisimmältä risteilyltä löysin ne niin hyvästä tarjouksesta, että ne oli pakko ostaa. Ja hyvä, että ostin! Todella kosteuttava öljy jättää ihon ihanaksi ja pienessä kapselissa on tuotetta koko kasvoille ja kaulalle. Tätä käytän silloin tällöin, mutta matkalle ehdottomasti mukaan kosteuttamaan. Löytyy mm. täältä. Kannattaa myös risteillessä ja lentokentillä hyödyntää hyvät tax free-tarjoukset 🙂

2. Aco Rescue Mist

Lisää kosteutusta! Ihana kosteuttava suihke joka sopii hyvin myös omalle herkälle iholle. Löytyy mm. täältä.

3.Tarte Luminous Dewy Skin Mist

En pidä ollenkaan puuterisen näköisestä ihosta. Tällä saa poskille ihanaa hehkua, kun suihkauttaa sitä meikin päälle. Löytyy Sephorasta. Minulla on lisäksi käytössä Milanin dewy mist, joka toimii myös loistavasti.

4.Huulipunat + kiilto

Ostin taannoiselta Vegasin reissulta Sephorasta Fenty Beautyn huulikiillon, joka on ihanan kosteuttava ja käytössä sen vuoksi todella usein. Lisäksi auringossa pääsee hyvin oikeuksiinsa kauniit huulipunat joista suosikkeja on tällä hetkellä Macin huulipunat ja The Balmin minihuulipunat, jotka pysyvät huulilla pitkään.

5.Milani Luminoso poskipuna

Tämä on lähes päivittäisessä käytössä ja uutta purkkia täytyy laittaa tilaukseen. Se tuo ihanan luonnollisen persikkaisen värin ja samalla hehkua poskille. Löytyy mm. Kicksiltä.

6.Four Reasons hiuspuuteri

Ihan lempparini, jota käytän viikoittain sekä kuivashampoon, että hiuspuuterin ominaisuudessa. Tuo oikeasti rakennetta ja pysyvyyttä. Löytyy kampaamoista ja Sokokselta.

7.Lumene ihon sävyn heleyttäjä

Tätä sekoitan aina tarvittaessa meikkivoiteen sekaan tuomaan eloisuutta ja heleyttä kasvoille. Löytyy marketeista ja mm. Sokokselta.

+1 Cocopandalta tilaamani The Balmin paletti, josta löytyy niin luomivärit, aurinkopuuteri, huulipunat, poskipunat ja suosikki hohdepuuterini. Ihan paras kaveri reissuun.

Ps. Kesällä ja aurinkolomilla kuitenkin kaikkein tärkein kosmetiikkatuote on aurinkorasvat. Oma suosikkini vartalolle on P20 aurinkosuojat ja kasvoille uusin löytöni Ritualsin voide.

Löytyykö sinulta luottotuotteita?

Aurinkoista sunnuntaita ja alkavaa viikkoa!?☀️

2 thoughts on “7+1 kosmetiikkasuosikkia kesään ja matkalle

  1. Kosteutta, kosteutta ja kosteutta, sitä ihoni kaipaa kesällä, talvella siis aina ja erityisesti ruskettunut ihoni.
    Kosteuden lisäksi käytän kesällä ainoastaan guerlainin aurinkopuuteria, huulipunaa / kiiltoa ja ripsiväri. Simple as that 😉

  2. Sama täällä, kosteutusta kosteutuksen päälle 😀 Yksinkertaisella saakin usein parhaat tulokset 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.