4 x matkahaavetta perhelomalle

Kuten ehkä blogistani on käynyt ilmi, on matkoista haaveilu ja niiden suunnittelu ihan lempipuuhaani aina, kun sille vain aikaa arjen keskeltä löytyy. Mielessäni pyörii aina kohteita, joissa haluaisin vierailla ja myös niitä joihin haluaisin palata. Aloitin nyt listaamalla perheemme haavekohteet yhteisille matkoille. Haavekohteita on kymmeniä ja kymmeniä, mutta typistin nyt listan näihin muutamaan, jotka vahvimpina mielessä useimmin pyörivät. Teen vielä toisen listauksen matkahaaveista lomille aikuiten kesken, jonka julkaisen vielä tällä viikolla 🙂

1.Parga 

Kreetalla olemme vierailleet useamman kerran ja sen perusteella rakastamme Kreikkaa. Parga vaikuttaa niin kauniilta, rauhalliselta kohteelta, jossa on kauniita, kirkasvetisiä rantoja. Siksi se onkin ollut jo useamman vuoden toivelistallani ja tämä matka toivottavasti jo lähivuosina päästään toteuttamaan.

2.Havaiji

Havaiji on meidän perheen unelmakohde, johon lähtisimme heti, jos vain budjetti olisi rajaton. Rakastan kuitenkin matkailua aivan liikaa, että voisin olla matkustamatta niin kauan, että saisimme budjetin kasaan Havaijille. Haaveita on kuitenkin hyvä olla ja välillä esimerkiksi Tukholman kautta voi löytää kohtuuhintaisia lentoja Havaijille 🙂

3.Mallorca

Mallorcan mainitsin jo blogissa täällä, kun pohdiskelin meille syyslomakohdetta. Mallorca vaikuttaa upealta saarelta, josta löytyy niin upeita rantoja, kuin ihania kyliä ja vanhaa kaupunkia. Mallorcalle toivottavasti pääsemme jo ensi kesänä.

4.New York

New York on poikani unelmakohde. Hän on jo vuosia toivonut pääsevänsä tuonne miljoonakaupunkiin. Itse olen käynyt pidennetyllä viikonloppumatkalla New Yorkissa joitakin vuosia sitten ja enemmän kuin mielelläni palaisin sinne.

+ Risteily Välimerellä tai Karibialla

Kun törmäsin Lenan postaukseen ensikertalaisen risteilykokemuksista, olen siitä asti salaa haaveillut koko perheen risteilymatkasta. Mikä loistava tapa risteilyjä rakastaville lapsille olla pidempään laivalla ja koko perheelle nähdä useampia kohteita saman matkan aikana.

Millaisista matkoista teidän perhe haaveilee? 🙂

Kaikki tämän postauksen kuvat lainattu osoitteesta https://www.apollomatkat.fi/

4 vastausta artikkeliin ”4 x matkahaavetta perhelomalle

 1. Kivoja kohteita kaikki. Minua kiinnostaisi myös kovasti Parga, mutta en ole varma onko se paras lasten kanssa. New Yorkista haaveilevat myös meidän lapset ja olisi kyllä hauska päästä näyttämään heille Isoa Omenaa.
  Meidän lapset haaveilevat eniten Dubaista, jossain hienossa hotellissa All Inclusivella. Minusta olisi hauska viedä lapset Välimeren tai Karibian risteilylle, koska kuten teidän lapset myös meidän tykkäävät laivoista kovasti. Mies vaan inhoaa risteilyitä, niin eipä se taida koskaan toteutua.

  • Pargan kohdalla mietin itsekkin, että olisiko se mukavampi ihan aikuisten kesken, mutta päädyin sen kuitenkin tähän listalle laittamaan 🙂 Dubai on kyllä myös kiva kohde koko perheelle. Meillä sama juttu risteilyjen kanssa, mies olisi varmasti vaikeinta saada suostuteltua risteilemään 😀

 2. Ihania haaveita !
  Hawaji erityisesti voisi kuulua mun listaan myös. Risteilyt nousi kohtuuttoman hintaiseksi yksi matkustavalle ??
  Parga ei aikanaan kaikesta hehkutuksesta huolimatta kolahtanut minuun niin kaunis ja kiva kuin se olikin.

  • Kiitos Piyya:) Se on kyllä ikävää, että yksinmatkustaville tulee kohtuuttomia lisäkustannuksia 🙁
   Kiva kuulla eriäviäkin mielipiteitä Pargasta. Itsellä se on ollut haaveena jo useamman vuoden ajan, ehkä juuri luonnon ja rauhallisuuden vuoksi. Mutta nähtäväksi jää, mitä mieltä olen siellä vierailun jälkeen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *