Matkustaville lapsiperheille – Matkamuksu

Minulla meni koko viikonloppu töissä. Junamatkoilla minulla on hetki ”omaa aikaa” ja googlailin lasten matkalaukkuja, kun suunnitelmissa on ostaa tytölle oma vedettävä matkalaukku. Pojalla on tällä hetkellä ”aikuisten” American Touristerin turkoosi käsimatkatavaralaukku ja tyttö on haaveillut omasta laukusta.

Googlaillessani törmäsin nettisivuun, jonka merkkasin heti ylös ja oli pakko tulla vinkkaamaan myös tänne. Kyseessä on Matkamuksu-sivusto, josta löytyy kaikki mahdollinen, mitä lasten kanssa matkaavat tarvitsevat. En tiedä miten kauan nettikauppa on ollut olemassa, mutta mietin ensimmäisenä, miksi en ole törmännyt tähän aikaisemmin! Sivustolta löytyy mm. uv-suojapukuja, termospulloja, matkasyöttötuoleja ja niitä etsimiäni matkalaukkuja.

Mikäli sinulla on tarvetta lastentarvikkeille, suosittelen katsomaan tämän sivuston! Meillä tyttö jäi vielä miettimään kaikkien ihanien laukkujen välillä, minkä hän haluaisi. Täytyy ennen syksyn Italian matkaa joku niistä tilailla 🙂

Kaikki kuvat on lainattu Matkamuksun nettisivuilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *