Kesäsuunnitelmia

Vaikka itse käynkin epäsäännöllisen säännöllisesti töissä koko kesän, on lasten alkanut kesäloma saanut itsenikin jo lomatunnelmiin. Yleensä kesäämme on sisältynyt vähintään yksi ulkomaanmatka, mutta tänä kesänä reissaaminen ulkomaille jää minimiin. Mitä sitten haluaisin kesällä ehtiä nähdä ja tehdä? Listasin alle muutaman asian 🙂

Linnanmäki

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Linnanmäki kuuluu ehdottomasti meidän perheen kesän vierailukohteisiin. Yleensä vierailen siellä lasten kanssa useastikkin kesän aikana. Linnanmäelle on helppoa mennä, koska sinne ei ole pääsymaksua ja pienemmille lapsille on ilmaislaitteita. Kerran kesässä ostamme myös rannekkeet, jotta poika pääsee haluamiinsa laitteisiin.

Allas Sea Pool

Nyt kun vain saadaan se auringonpaiste takaisin, haluan viedä lapset uimaan kauppatorilla sijaitsevalle Allas Sea Poolille. Maisemat altailta on upeat!

Suomenlinna

Suomenlinnassa en viime kesänä käynyt kertaakaan. Tänä kesänä haluan ottaa perinteisesti marjat mukaan kauppatorilta ja suunnata piknikille upeisiin Suomenlinnan maisemiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Yyteri

Heti jos miehen ja minun yhteisenä vapaapäivänä on aurinkoista ja lämmintä, haluan ottaa auton kohti Poria ja Yyterin rantoja. Täällä emme ole koskaan käyneet, joten toivottavasti pääsemme nauttimaan rantaelämästä vielä tänä kesänä Suomessa.

Tallinna

Heinäkuuksi on kesän ainoa ulkomaan matka suunnitteilla, kun otamme kohteeksi kauniin naapurimme Tallinnan. Tallinnassa haluan testata jonkun kaupungin monista hyvistä ravintoloista ja kierrellä vanhaa kaupunkia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Mökki

Vanhempieni mökki sijaitsee Pohjois-Pohjanmaalla noin 20 km päässä lapsuuden kodistani. Mökille menemme juhannuksen viettoon ja muutamaksi päiväksi menemme myös heinäkuussa ja elokuussa. Mökillä ihan parasta on kiireettömyys, veneily, saunominen ja syöminen.

+ aivan liikaa jäätelöä ja tuoreita marjoja. 

Kesällä jäätelö maistuu erityisen hyvältä, etenkin Helsingin jäätelötehtaan minttusuklaatötterö, pehmis, minttupuffet yms. Tuoreista marjoista kaikki on suosikkeja. Kirsikat, mansikat, vadelmat ja mustikat. Kaikkia menee ja paljon 🙂

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvat viime kesältä.

Minkälaisia suunnitelmia sinulla on kesäksi?

2 thoughts on “Kesäsuunnitelmia

  1. Ihania KESÄ suunnitelmia. Omaani kuuluu tuo sunnuntaina lähenevä matka ja sitten teenkin töitä koko kesän. Mutta mahtuvan sinne jäätelöä, toivottavasti rannalla makoilua, rantaravintoloissa syöntiä ehkäpä jopa laivalla yli Uumajaan ja siitä Örnsköldsvikiin.

    • Kiitos Piyya 🙂 Onneksi kesällä päivät ovat valoisia ja energiaakin tuntuu olevan enemmän, niin työpäivän jälkeenkin tai ainakin vapaapäivänä jaksaa tehdä kaikkea mukavaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.