Ideoita lasten synttäreille

Vaikka blogini matkailuun keskittyykin, ajattelin että miksi en voisi välillä jakaa jotain myös täysin aiheen vierestä? 😀

Kuukausi sitten nimittäin löysin itseni jälleen kuumeisesti googlailemasta ideoita pojan synttäreille. Rakastan järjestää juhlia, miettiä koristeita ja leipoa. Välillä ideat vaan meinaa loppua, joten ajattelin kerätä tähän ideoita pojan viimeisimmistä synttäreistä joista ehkä on jollekkin apua 🙂

Olen järjestänyt aiempina vuosina mm. merirosvo-, Minecraft- ja Pokemon synttärit. Tällä kertaa poika ei halunnut mitään teemaa synttäreille, vaan hänen ainoa toiveensa oli, että tarjolla olisi hänen herkkuaan: donitseja. Tottakai toive toteutettiin ja tarjoilussa mentiin tällä kertaa muutenkin helpoimman kautta. Donitseista kootun ”kakun” lisäksi tarjolla oli sipsejä, popcornia, suolatikkuja, viinirypäleitä, kurkkutikkuja ja karkkia.

Synttärit vietettiin koulun liikuntasalissa, joten lapset viihtyivät hyvin trampoliinilla ja ilmapalloja heittelemässä. Varsinaiseksi ohjelmanumeroksi tulostin netistä emoji-bingon ja lopuksi pyysin lapsia poksauttelemaan kaikki ilmapallot, joista yhden sisään olin piilottanut lapun ja sen löytäjä sai pienen palkinnon.

Edellisenä vuonna teemana oli Pokemon. Tuolloin synttärit olivat kotona ja ohjelmanumerona oli tekemäni Pokemonien etsiminen, josta kaikki saivat Pokemon kouluttaja-diblomit. Pöydän päätähtenä toimi tekemäni pokepallokakku kermasta ja mansikoista.

Kaksi vuotta sitten teemana oli Minecraft. Tuolloin tarjoilupöytä koostui pelin teemaan sopivista tarjottavista, kuten porkkanoista, ”kullasta” ja kekseistä. Ohjelmanumerona oli Mineraft kakkuun laitettavien aineiden löytäminen. Olin siis tulostanut paperille kuvina Minecraft kakkuun tulevia ainesosia ja piilottanut ne ympäri taloa. Lasten tuli yhdessä löytää kaikki ainekset ja teipata ne seinälle kakkukuvan päälle.

Minulla on kokemusta siis vain pojan kaverisynttäreistä, mutta tytön täyttäessä syksyllä 4 vuotta, ilmoitti hän haluavansa leppäkerttusynttärit, joihin saa kutsua omia kavereita. Seuraavaksi sitten tyttömäisemmät juhlat tiedossa 🙂

PS. Tiger kauppa on pelastus lasten juhlien järjestäjälle, koska sieltä löytyy lähes kaikki ilmapalloista ja mukeista pilleihin ja muihin koristeisiin kohtuu hintaan 🙂

edit: Lisää ideoita lasten synttäreille uudemmista postauksistaTäällä ja Täällä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.