Vinkki viikonloppuun: Haltiala

Asuimme muutaman vuoden Vantaan Tammistossa pojan syntymän jälkeen. Tuolloin Haltialan kotieläintila tuli meille erittäin tutuksi, kun kesäisin kävimme tervehtimässä lampaita ja possuja vähintään viikoittain.

Tällä viikolla päätimme suunnata lasten kanssa eväät mukana nauttimaan aurinkoisesta iltapäivästä Haltialaan. Paikka onkin oivallinen vierailupaikka, koska upeiden maalaismaisemien ja eläinten lisäksi sieltä löytyy myös leikkipaikka, pöytiä ja grilli eväiden syöjille ja myös ravintola Wanha Pehtoori, jossa ruokailijoita ja auringosta nauttijoita riitti tiistainakin 🙂

Haltialaan kannattaa poiketa myös heinä-elokuussa, kun pelloilta pääsee poimimaan herneitä ja kukkia.

Haltiala löytyy osoitteesta: Laamannintie 17, 00690 Helsinki

Aurinkoista ja rentouttavaa viikonloppua 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.