Äitienpäivä yllätys ja kirsikankukkia

Tämä äitienpäivä alkoi lasten onnitteluilla ja heidän tekemiään upeita kortteja ihastelemalla. Sen jälkeen soitettiin yhdessä lasten kanssa onnittelupuhelu myös mummulle, eli omalle äidilleni. Tämä puhelu sisälsi myös yllätyksen äidilleni, koska kerroin ostavani hänelle lahjaksi lentoliput Pariisiin. Äiti onneksi innostui asiasta kovasti, joten eikun lentoliput varaukseen ja hotelleja selaamaan. Pariisissa olen käynyt useamman kerran miehen kanssa, mutta tällä kertaa lähdemme tyttöjen matkalle tytön ja äidin kanssa ja saan näyttää tuon upean kaupungin myös heille. Tuolloin päästään varmasti nauttimaan jo Pariisin joulutunnelmasta 🙂

Me vietettiin äitienpäivää vaaleanpunaisessa maisemassa. Tämä upea lämpöaalto on saanut jo kirsikankukat kukkimaan, joten olimme piknikillä herkuttelemassa vanhoilla kulmillamme Roihuvuoren kirsikkapuistossa. Suosittelen kaikkia kirsikankukkafaneja suunnistamaan Roihuvuoreen tulevana viikkona. Lauantaina 19.5. tuolla juhlitaan myös Hanami-juhlaa.

Toivottavasti kaikki äidit ovat saaneet viettää upean päivän. Lämmöstä ei ainakaan koko Suomessa ole ollut pulaa! Toivottavasti tämä lämpöaalto kestää koko kesän yli ja vaikka syksynkin 🙂

4 vastausta artikkeliin ”Äitienpäivä yllätys ja kirsikankukkia

  1. Niin kaipaisin kunnon kirsikkapuu puistoa kotikaupunkiini, mutta eipä täällä ole 🙁
    Tästä uskomattomasta lämpöaallosta toki nautin täysin siemauksin.

  2. Tuo Roihuvuoren puisto on kyllä ihana 🙂 Olen itse asunut Roihuvuoressa reilu 10 vuotta sitten ja joka äitienpäivä käydään aina verestemässä muistoja ja aina toivotaan että kirsikkapuut on jo kukoistuksessaan 🙂

  3. Oi, teille on tulossa varmasti ihana tyttöjen reissu! Olimme juuri eilen tyttären, äitini ja isoäitini kanssa oopperassa ja kahvilla. Jotenkin on ihan ainutlaatuista liikkua tuollaisella kolmen tai meidän tapauksessa neljän sukupolven porukalla.

    • Ai kun ihanaa, että teillä on vielä neljäskin sukupolvi mukana:) Joo, ensimmäinen kerta, kun tällaisella kokoonpanolla matkustetaan, mutta innolla odotan kyllä jo reissua ja jouluista Pariisia 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *