Espanja vai Italia?

Upeat aurinkoiset säät on jatkuneet ja kaikki vapaa-aika onkin mennyt ulkona auringosta nauttiessa. Pään sisällä olen käynyt kuitenkin suurta taistelua syyslomastamme. Niin, kerrankin Suomessa on tällainen sää ja minä mietin lokakuuta 😀

Vaihtoehtoina on tällä hetkellä Espanja ja Italia. Haluaisitko osallistua tähän kamppailuun kanssani ja antaa mielipiteen, mitä kohdetta suosittelet? Ajankohtana siis lokakuu, noin 10 päivää voidaan reissussa olla riippuen lentoajoista ja hinnoista ja matkaan lähdössä 2 aikuista + lapset 8 vuotta ja 4 vuotta.

1. Italia

Italia on ollut tähän asti mielessäni vahvimpana. Tarkoitus olisi ostaa lennot Roomaan tai sitten meno Roomaan ja paluu Venetsiasta. Tarkoituksena joka tapauksessa vuokrata auto ja kiertää hieman eri kylissä.

2. Mallorca

Mallorca on jotenkin yllättäen juurtunut mieleeni. Palman kaupunki vaikuttaa ihanalta ja auton vuokraamalla pääsisi helposti kiertämään saarta.

3. Barcelona

Olisiko nyt vihdoin aika viedä koko perhe tuohon kaikkien kehumaan kaupunkiin?

Italia, Mallorca, Barcelona vai joku muu?

Kaikki kuvat on lainattu apollomatkat.fi sivuilta.

4 thoughts on “Espanja vai Italia?

 1. Suurena Italia fanina olenkin yllättäen ehkä kääntymässä Espanjan puoleen ?
  Tuona aikana kun saattaa vielä olla lämmin ja uiskentelukin voisi olla mahdollista ja kyllähän se silloin lasten loman kruunaisi. Vähän niinkuin kaksi kärpästä yhdellä iskulla noissa Espanjan kohteissa.
  Huomenna voin olla ihan toista mieltä, mutta tänään näin ??

 2. Kiitos Piyya 🙂 Itselle oli alunperin selvää, että Italiaan mennään, mutta jostain syystä Espanja alkaa tuntua loistavalta vaihtoehdolta. Itsellä vähän sama tilanne, että tällä hetkellä mielipide vaihtuu päivittäin 😀 Katsotaan, mihin päädytään 🙂

 3. Mitä haluatte matkalta? Uimista ja rentoutumista vai enemmänkin kaupunkimatkailua? En ole Mallorcalla käynyt, noissa kahdessa muussa kylläkin. Meidän lapset olivat 2 ja 4 (ja kolmas masussa!) kun olimme Barcelonassa heidän kanssaan juurikin lokakuun alussa. Olimme siellä tosin vain 3 päivää, kun matkamme jatkuin Valenciaan. Barcelonassa on lapsille kiva akvaario, paljon pieniä leikkipuistoja ympäri keskustaa, Ciutadellan iso puisto, jossa leikkipuistotoimintaa joka päivä. Kävimme myös Parc Guellissa. Uimaan emme menneet.
  Italian suunnitelmat kuullostavat nekin kaupunkilomalta. Tuostahan voisi ajaa vaikka Riminin rannikon suuntaan, josta löytyy Urbinon ihana pikkukaupunki ja lapsilel Miniatura ja Mirabilandia. Venetsia ei välttämättä ole lapsille niin ihmeellinen.
  Jokerina heitän Sisilian. Me olimme Sisiliassa lasten kanssa kun he olivat 1,5 v, 4v ja 6 v. Sää oli vielä todella kesäinen lokakuussa ja lomalla uitiin paljon, mutta nähtiin myös kaupunkeja Taorminaa ja Naxosta.

 4. Kiitos paljon loistavista vinkeistä <3 Sisiliaa joku muukin jo ehdotteli ja varmasti upea kohde sekin olisi! Lentohinnat vaan valitettavasti on melkein tuplasti kalliimmat esimerkiksi Roomaan verrattuna. Pohdinta meillä vielä käynnissä, katsotaan mihin päädytään:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.