10 matkakuvaa

Muistan vuosia sitten lukeneeni 10 matkakuvaa haasteesta eri matkablogeista. Nyt törmäsin siihen uudelleen Levoton sielu maailmalla blogissa ja rupesin itsekkin kaivelemaan kuva-arkistoja. Haaste osottautuikin yllättävän vaikeaksi, koska lähes joka reissulta olisi löytynyt kuvat lähes kaikkiin kategorioihin. Kävin nyt läpi viime vuosien kuvat ja nappasin alla olevat mukaan haasteeseen.

1. Kuva lentokoneen siivestä

Siipikuvia löytyi useita, koska tuntuu että aina satun istumaan siiven lähellä. Tämä siipikuva on otettu viime kesältä, kun kone oli noussut Helsinki-Vantaan kentältä ja nokka oli kohti Lontoota.

2. Paras vahingossa onnistunut otos

En tiedä onko tämä paras vahingossa otettu kuva, mutta hauskin tämä minusta on. Nappasin liikkuvan auton kyydistä kuvaa Las Vegas kyltistä ja vasta myöhemmin kun näytin ”upeita” otoksia ystävälle, huomasin tämän kuvan johon oli taltioitunut myös Elvis 😀

3. Matkakuva, joka saa hyvälle tuulelle

Tämän kategorian kuvia löytyi paljon, mutta tästä kuvasta tykkään erityisesti. Kuva on vuodelta 2016 Amsterdamista, kun lapset innostuivat saippuakuplista, joita kuvassa oleva mies teki naruilla hurjia määriä.

4. Luontokuva

Luontokuvat rajoittuvat minulla lähinnä erilaisiin ranta-ja kukkakuviin. Tähän päätyi tuorein kukkakuva, kun Sidessä kukat kukkivat jo näin kauniisti huhtikuussa.

5. Kuva yläilmoista

Yläilmoista kuvia löytyi lähinnä juurikin niistä lentokoneen siivistä, mutta löytyi muutama onneksi ilmankin siipiäkin. Tämän kuvan nappasin viime kesänä, kun lentokone oli noussut Hanian kentältä.

6. Postikorttimaisema

Myös tämä kuva on Kreetalta. Olin joka aamuisella kävelyllä hotelliltamme leipomoon, kun kerran hieman poikkesin reitiltä ja näin tämän supersuloisen rakennuksen. Mietin heti jo kuvaa katsoessa, että tästä maisemasta saisi upean postikortin.

7. Kuva matkaseurasta

Suurin osa matkoista taittuu perheen kanssa. Niinpä tähän kategoriaan päätyi kuva jonka sain napattua, kun matkaseuralaiset seurasivat niin keskittyneesti Elafonisi rannalla lipuvia purjelautoja.

8. Fiilistelykuva palmun alla

Rakastan palmuja! En ymmärrä miksi palmukuvan etsiminen oli niin vaikeaa. Tämä kuitenkin kuvastaa ehkä nimenomaan tuota fiilistelykuvaa. Matkustin vanhempieni ja pojan kanssa Rethymnoniin vuonna 2012 ja siellä altaalla maatessa oli näkymä ylöspäin katsottaessa näin täydellinen.

9. Hyvää huomenta kuva

Tähän kategoriaan olisi ollut myös monia kuvia! Hyvän ystävän kanssa Las Vegasin matkalla saimme joka aamu herätä tähän näkymään. Vegasin auringonnousut huoneen 50 kerroksesta on kyllä jääneet mieleen.

10. Lempikaupunkini

Tämä oli ehdottomasti kaikista vaikein kategoria! Päädyin valitsemaan tähän kuitenkin Pariisin. Se on minun ja miehen kaupunki, johon olemme useasti matkustaneet kahdestaan ja sinne on aina yhtä ihanaa palata.

Saman haasteen ja kasan ihania kuvia löytää myös mm. Lähtöportti ja Elämää ja matkoja blogeista sekä Journey Diary blogista, josta haaste on aikanaan lähtenyt eteenpäin.

2 vastausta artikkeliin ”10 matkakuvaa

  1. Olipa kivoja kuvia ? Tämän haasteen kuvia on kyllä kiva katsella ja lukea niitä tunnelmia miksi juuri nämä kuvat ovat valikoituneet mukaan.
    Tuo matkaseurakuva oli erityisen hellyttävä väreineen kaikkineen.
    Kiitos linkityksestä ?

    • Kiitos Piyya 🙂 Joo, tämä oli kyllä hauska haaste ja tämän voisi toteuttaa melkein jokaisen vuoden tai parin vuoden välein 😀
      Aurinkoista viikonloppua sinulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *