Ajatuksia Sunwing Side Beach hotellista

Eilen palattiin kotiin Sidestä. Kyllähän sinne lämpöön olisi mielellään jäänyt hieman pidemmäksikin aikaa, kun tänä aamuna lämpömittari näytti kotona +1 astetta. Onneksi kevät on kuitenkin jo mennyt selvästi eteenpäin ja valkovuokot olivat ilmestyneet takapihalle.

Tämän huhtikuisen Turkin reissun pääasiallinen tarkoitus oli rentoutua ja mennä lasten toiveet edellä, joten hotelli näytteli lomallamme suurta osaa. Eilen lentokoneessa haastattelinkin lapsia siitä, mistä he pitivät / eivät pitäneet hotellissa. Alta löydät siis hieman faktoja matkastamme sekä aikuisten ja lasten sensuroimattomat ajatukset 😀

– Matkanjärjestäjä: Tjäreborg

– Hotelli: Sunwing Side beach

– Huonetyyppi: Family-kaksio parveke puutarhaan/ympäristöön päin

– Ajankohta: 19.4.-26.4.2018

– Matkalla 2 aikuista + lapset 7v ja 3v

– Hinta 1150€ sisältäen lentokenttäkuljetukset ja aamupalat

Aikuisten mietteet hotellista:

– Paljon tekemistä lapsille. Lollo&Bernie showt sekä heidän vierailut altailla ja aamiaisella oli joka päivän odotettu hetki.

– Hyvät allasalueet. Mukava katettu matala allas pienimmille, iso allas, jossa matalampi ja syvempi pää sekä vesiliukumäkiallas.

– Aamiaisella vaihtuvia maukkaita paikallisia tuotteita.

– Halutessa hotellista ei tarvitse poistua, koska sieltä löytyy kaikkea: kampaamo, spa, supermarketti, tuliaiskauppoja ja leikkipaikka

– Jos/kun kuitenkin haluat poistua, on hotellilta hyvät ja helpot kulkuyhteydet Sideen ja Manavgatiin. Taxit ja dolmusbussit kulkevat suoraan hotellin edestä.

– Ravintola, allasalueet ja muut yleiset tilat todella siistejä, mutta huoneiden päiväsiivous jätti välillä toivomisen varaa.

– Kiva moderni huone keittiönurkkauksella.

– Huoneiden äänieristyksessä olisi parantamisen varaa. Käytävän äänet kuuluivat hyvin huoneeseen ja myös alapuolellamme olevan leikkipaikan äänet. Tämä ei meitä varsinaisesti häirinnyt, koska emme ole herkkäunisia.

– Tiesimme, että hotelli ei ole aivan rannalla. Tämä matka muistutti kuitenkin taas siitä, kuinka tärkeää rannan välitön läheisyys meille on. Kävelymatka ei ollut onneksi pitkä ja rannalle meni myös bussikuljetus 30 minuutin välein.

Lasten mietteet hotellista:

Mikä oli parasta hotellissa?

+ kurkut ja kananmunat aamupalalla (3v huutaa: scrambled eggs 😀 ) ja suklaapannukakut

+ liukumäet

+ uima-allas

+ kauppa (=supermarketti)

+ se kun ostettiin iso jäätelöannos

+ peliluola

+ keinut

+ nalle ja kirahvi (Lollo ja Bernie)

+ magic show

Oliko hotellissa jotain parannettavaa?

– 7v: hidas netti. (Äidin huomio: netti välillä hidasteli, mutta muuten toimi oikein hyvin.)

Summa summarum: meidän loma oli oikein onnistunut. Hotelli on loistava juuri siihen tarkoitukseen, kun se on suunniteltukin: helppoon lomaan erityisesti lapsiperheille.

Täältä pääset kurkkaamaan vielä lisää kuvia ja tietoja hotellista Tjäreborgin omilta sivuilta.

4 vastausta artikkeliin ”Ajatuksia Sunwing Side Beach hotellista

  1. Ihanaa kun loma jätti hyvät muistot teille. Tuosta on myös hyvä ottaa vinkit talteen, niiden jotka perheen kanssa pähkäilee hotellia 🙂

  2. Hei! Muistatko oliko vesien lämpötilat millaisia, meressä sekä altaalla? Ollaan menossa juuri samana ajankohtana tänä vuonna ja uintimahdollisuudet mietityttää kun osa perheestä vilukissoja 🙂

    • Suuret pahoittelut näin myöhäisestä vastauksesta!😔Blogihommat jääneet valitettavasti muiden asioiden jalkoihin.
      Altaat oli lämmitettyjä, ainakin iso allas ja ”vauva-allas”. Tästäkin huolimatta vesi oli viileää, mutta lämpötila oli muuten niin lämmin että oli mukavakin vilvoittautua viileässä altaassa😊 Ihanaa loman odotusta teille❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *