Ensitunnelmia Sidestä

Ensimmäiset 24 tuntia Sidessä takana. Mieheni ensimmäiset kommentit saavuttuamme hotellin vastaanottoon oli: Mihin me olemme tulleet? Meidän viimeisimmästä pakettimatkasta on selvästi jo useampi vuosi. Hotelli on kuitenkin kaunis, siisti ja oikea lapsiperheiden unelma.

Alkuajatusten jälkeen hotelli on juuri passeli meidän lomamme tarkoitukseen. Lapsille on paljon kaikkea:  leikkipaikka, lämmitetyt altaat ja lastenkerho. Heidän innostustaan on niin ihanaa seurata. Altaalla ollaankin tämä päivä viihdytty nauttimassa vedestä ja auringosta.

Olemme saaneet myös vain hyvää ruokaa. Ensin hotellilla syöty lounaskebab ja myöhemmin Siden keskustan pienessä kebabkuppilassa syöty kebab veivät molemmat kielen mennessään.

Siden kaupungissa pyörähdettiin siis eilen illalla. Täytyy sanoa, että ensi näkemältä kaupungissa on upeita historiallisia nähtävyyksiä, mutta muuten keskustan täytti turisti-ja rihkamakauppa toisensa jälkeen. Täytyy katsoa onko kaupungilla muuta tarjottavaa.

Ihanaa, että loma on vasta alussa ja tästä sitä on hyvä jatkaa. Blogiin tulossa lisää matkakertomuksia loman jälkeen, mutta instan puolelle: auringonpaistett päivittelen varmasti kuvia ainakin storyn puolelle pitkin matkaa?

 

2 vastausta artikkeliin ”Ensitunnelmia Sidestä

  1. Ihanaa lomaa sinne Sideen. Aika nopeastihan tuo Siden tarjonta on nähty, mutta jollakin lailla juuri se asioiden vähäisyys ja rauhallisuus on sitä Sideä, joka viehättää. Monet Turkin kohteet on paljon menevämpiä ja levottomampia. Side kylpee omassa rauhassaan ja viehättävyydessään 🙂

  2. Kiitos paljon? loma alkaa valitettavasti olemaan loppusuoralla, mutta kovasti ollaan lomasta nautittu? rauhallista on kyllä ollut ja se on ollut ihanaa, varmasti osansa tehnyt vielä alussa oleva kausi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.