Luksusta Prahassa – hotelli- ja ravintolasuositus

Viime aikoina Praha on ollut esillä monissa blogeissa ja uusia upeita vinkkejä löytynyt tulevia Prahan matkoja varten. Innostuin itsekin palaamaan ajassa hieman taaksepäin ja muistelemaan meidän Prahan matkaa.

Juhlistimme mieheni kanssa vajaa pari vuotta sitten 10 vuotista taivaltamme kahden yön matkalla Prahassa. Yleensä etsin majoituksia hyvällä hinta-laatusuhteella, mutta tällä kertaa laitoin surutta hakuun: Best Hotel in Prague. Pian sain huomata, että ehdottomaksi ykköseksi nousi hotelli Golden Well. Tripadvisorin vakuuttava täyden viiden pisteen arvio ja Booking.comin 9.6 pisteen arvio antoivat luvata, että kyseessä todella on paras mahdollinen hotelli.

Heti hotellille saavuttuamme saimme osaksemme viiden tähden palvelua. Meitä oltiin jo ulkona auttamassa laukkujen kanssa ja kädessämme oli lasillinen kuohuvaa ennen kuin ehdimme sisäänkirjautua. Ihana yllätys oli myös, että hotelli muisti vuosipäiväämme suussa sulavalla suklaakakulla, joka odotti huoneessamme.

Huone oli erittäin kaunis ja siisti. Yleensä tykkään hieman modernimmasta sisustuksesta, mutta tähän pieneen hotelliin tämä sisustus sopi paremmin kuin hyvin.

Sijainti hotellilla on erinomainen, aivan Prahan linnan lähellä. Täältä oli helppo kulkea jalan ympäri kaupunkia. Niin kuin yleensäkkin, ei meillä tälläkään kertaa ollut mitään suurempia suunnitelmia matkalle. Lähinnä yhdessäoloa ja kauniista Prahan kaduista nautiskelemista.

Aamiainen ei kuulunut huoneen hintaan. Ensimmäisenä aamuna nautimme sen kahvilassa, mutta toisena aamuna halusimme syödä aamiaisen hotellilla. Aamiaiseen kuului buffetpöytä ja sen lisäksi useita eri vaihtoehtoja joita voi tilata listalta pöytiintarjoiltuina. Aamiainen nousi ehdottomasti yhdeksi parhaaksi, joita olen koskaan syönyt.

Hotellilla on myös ihana kattoterassi, jossa kävimme illalla ihailemassa kaupungin valoja.

Mieheni oli valinnut meille etukäteen pari ravintolaa ja tehnyt niihin pöytävaraukset. Toinen ravintoloista oli Michelin tähden ansainnut ravintola La Degustation. Kahdeksan ruokalajin aterian hinta on tällä hetkellä 3450 czk. Tuolloin pari vuotta aiemmin hinta oli alle 3000 czk. Palvelu oli erinomaisen hyvää ja kaikki annokset täynnä upeita makuja. Emme ottaneet viinipakettia, vaan sommelier valitsi kanssamme meille muutaman sopivan viinin ruokien kanssa. Saimme pöydän aivan avoimen keittiön vierestä, mistä oli mielenkiintoista seurata ammattilaisten työskentelyä.

Sekä hotelli, että ravintola täyttivät täysin odotuksemme. Toivottavasti pääsemme jälleen pian nauttimaan upeasta Prahasta 🙂

Tästä pääset tutustumaan hotellin omiin sivuihin ja täältä ravintolan sivuihin.

2 vastausta artikkeliin ”Luksusta Prahassa – hotelli- ja ravintolasuositus

  1. Praha on todella ollut esillä tässä parin viikon aikana paljon. Ja se on vielä minulla näkemättä !!! Vinkkejä siis onneksi löytyy kun sinne suuntaan.

  2. Praha oli kyllä sellainen kaupunki, etten tiedä ketään kuka ei olisi siihen ihastunut. Joten sinne vaan ehdottomasti matkaa suunnittelemaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *