Meidän pääsiäinen

Olemme saaneet nauttia koko perhe yhdessä pääsiäisvapaista. Jopa yhteiset vapaat viikonloput on meidän perheelle harvinaista herkkua töiden vuoksi, joten kokonaiset neljä päivää on jo luksusta 🙂

Kerrankin olin innoissani, että meillä ei ollut oikeastaan mitään erikoisempia suunnitelmia, vaan tarkoituksena nauttia vapaista ihan kotosalla. Tämä on ollut harvinaista, koska minä en tunnetusti halua ”tuhlata” useampaa vapaapäivää kotona olemiseen.

Ainoa suunnitelmamme näille vapaille oli, että vietämme pitkää perjantaita yhdessä ystäväperheen kanssa hyvin syöden. Mieheni kokkailikin ihanaa sitruuna-timjami risottoa ja kalkkunaa. Minä tein jälkiruuaksi Kinuskikissan ohjeella sitruunapiirakkaa. Siitä ei kauneinta yksilöä tullut, mutta kermakuorruutteella pystyi pahimmat kauneusvirheet peittämään ja maku oli onneksi loistava. Lisäksi lasten iloksi järjestin pääsiäismunien etsinnän. Toteutin sen tänä vuonna Tigerista löytämilläni hauskoilla läpinäkyvillä muovimunilla jotka täytin pääsiäiskarkeilla.

Muuten ohjelmassa onkin ollut pyöräilykauden avaus upeassa aurinkoisessa säässä, herkuttelua ja rentoutumista. Onnistuttiin jopa miehen kanssa katsomaan elokuva yhdessä alusta loppuun. Toki joukkoon on mahtunut myös pyykkien pesemistä ja muita kotitöitä, mutta nekään ei ole tuntunut raskailta, kun ei ole ollut kiirettä tehdä kaikkea yhden päivän aikana. Tänään ajateltiin rikkoa tämä kotona olo ja lähteä Flamingoon tai Sealifeen. Huominen on sitten taas pyhitetty levolle 🙂

Tällaisia pidempiä vapaita ilman suunnitelmia ja aikatauluja kyllä tarvitsen aika ajoin ja sen huomaan vasta kunnolla, kun sellaiseen on mahdollisuus. Toivottavasti teillä on ollut myös ihana ja rentouttava pääsiäinen 🙂

PS. Sain luotua blogille oman Instagram tilin 🙂 Tervetuloa seurailemaan: @auringonpaistett

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *