Suosikkisivusto – Lentodiilit

Halusin vinkata pikaisesti yhdestä suosikki nettisivustani. Sivusto on varmasti jo monelle tuttu, mutta jos ei ole, lisää se ihmeessä suosikkeihisi.

Kyseessä on lentodiilit.fi sivusto, josta löytyy erilaisia lento-ja matkatarjouksia. Sivustolle on kerätty todella kattavasti erilaisia tarjouksia maailman ympärilennoista Tallinnan risteilyihin ja kotimaan lentoihin. Tästä löytyy myös esimerkiksi lista Suomessa olevien museoiden ilmaispäivistä.

Tällä sivustolla vierailen itse päivittäin (okei myönnän, useasti monta kertaa päivässä) tarkistamassa minkälaisia tarjouksia on tällä hetkellä voimassa. Näin pääsiäisvapailla on aikaa keskittyä tulevien matkojen suunnitteluihin ja lentodiileistä voi hyvinkin löytyä seuraavan matkan ainekset 🙂

Meidän neiti 4 kuukauden iässä ihmettelemässä maailman menoa Amsterdamin välilaskulla.

2 vastausta artikkeliin ”Suosikkisivusto – Lentodiilit

  1. Minäkin käy usein lentodiileissä, mutta täytyy myöntää en kyllä sitä kautta ole koskaan matkaa ostanut. Mutta sivusto toimii hyvin matkahaaveiluun ja matkakuumeen nostattamiseen :).

  2. Juurikin näin, aivan loistava sivusto haaveiluun ja suunnitteluun. Tälläkin hetkellä sivulta löytyy monta hyvää kohdevinkkiä:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.