Minne huhtikuussa?

Tällä hetkellä, kun lumikinokset näyttävät vielä aivan liian korkeilta, on kaipuu aurinkoon ja lämpöön kasvanut kasvamistaan.

Perheen yhteisestä matkasta alkaa olla jo lähes vuosi aikaa, joten viikon loma oli huhti-toukokuulle löydettävä. Kokosin tähän alle neljä kohdetta, jotka olivat meidän perheen mietinnässä. Yhden näistä nappasinkin meidän kohteeksi huhtikuulle 🙂

1. Barcelona

Häpeäkseni kerron, että en ole koskaan käynyt Barcelonassa! Barcelona on kuitenkin ollut meidän kohdelistalla jo aivan liian kauan. Tänä- tai ihan viimeistään ensi vuonna, on tuonne kaikkien kehumaan kaupunkiin päästävä. Olen kuullut, että Barcelona on loistava kohde myös lapsiperheille.

2. Venetsia

Venetsia ei ehkä ensimmäisenä tule mieleen miettiessä kohdetta lapsiperheelle. Löysin kuitenkin Venetsiaan erittäin hyvän hintaisia lentoja huhtikuulle ja Italian kaipuu on ollut kova jo siitä asti, kun olimme vuonna 2015 joulukuussa koko perhe Roomassa. Hieman Venetsian ulkopuolelta olisi ihana vuokrata asunto, josta olisi kuitenkin helpot kulkuyhteydet katsomaan itse kaupunkia. Lämpötilatkin Venetsiassa näyttävät olevan huhtikuussa jo noin 15 astetta, eli täydellinen sää kiertelyyn ja gelaton syömiseen.

3.Side

Turkki ei ole ollut oman reissulistani ykköskohteena, mutta matkoja etsiessäni löysin todella hyvän pakettimatkatarjouksen Sideen. Sää huhtikuussa alkaa olla jo yli 20 astetta ja hotellilta löytyvät lämmitetyt uima-altaat pitkän talven jälkeen houkuttavat koko perhettä.

4.Kypros

Kun etsin lämpimintä kohdetta Euroopasta huhtikuussa, nousi esiin Kypros. Kaunis saari, jossa lämpötilat olisi varmimmin jo 20 asteen yläpuolella ja mahdollisesti mereenkin pääsisi pulahtamaan. Kreetaan ihastuneina minusta tuntuu, että viihtyisimme myös Kyproksella.

Tällä kertaa voiton vei kuitenkin Turkin Side. Vastustamaton tarjous, lämpö ja helppous olivat sellainen yhdistelmä, että päätös oli sinetöity hetkessä. Täällä laskee päiviä lähtöön äidin lisäksi jo muukin perhe 🙂

Kuvina otoksia meidän perheen viime kesän matkalta.

6 vastausta artikkeliin ”Minne huhtikuussa?

 1. Teille tulee varmasti kiva matka. Olen käynyt Alanyassa ja Sidessä toukokuun alussa ja silloin oli ihana mukavan lämmin päivisin, vaikkei ihan rantakelit kuitenkaan. Barcelonaa kannattaa kyllä ehdottomasti harkita lasten kanssa. Siellä on tosi kivoja puistoja ja paljon näkemistä koko perheelle.

  • Kiitos paljon! Olisiko sinulla jotain vinkkejä Sideen, mitä ehdottomasti kannattaa tehdä, ravintolavinkkejä tms? 🙂 Ajattelin, että mikäli Side käy tylsäksi viikon aikana, niin ainakin Antalyassa voisi käydä.
   Joo, Barcelona on meillä jo mietinnässä mahdollisesti syksylle tai viimeistään ensi keväälle. Vaikuttaa kyllä ihanalta kaupungilta <3

    • Ahh, joo temppelirauniot täytyy ainakin käydä katsastamassa. Meidänkin loma varmasti riippuu jonkin verran säästä, jos on todella aurinkoista, luulen että lapset haluavat olla altaalla ja kiertely jää vähemmälle ja jos taas on viileämpää käydään enemmän myös lähialueilla 🙂

 2. Viihdyin tosi hyvin Kyproksella. Turvallista ja ihana ilma.
  Barcelona on ihana kaupunki, täynä nähtävyyksiä.

  • Kyproksella on kyllä ihanan näköisiä rantoja ja upean näköistä muutenkin! Varmasti meidät löytää vielä sekä Barcelonasta, että Kyprokselta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *