Suomen suurin matkablogiyhteisö

Asuminen Intiassa

Onpas siitä kestänyt aikaa, kun viimeksi olen jotain kirjoitellut tänne.  Paljon on ehtinyt tapahtua vuodesta 2019. Pandemia toki on varmasti sekoittanut meidän kaikkien suunnitelmia. Niin myös minun.

Edelleen asustelen Intiassa Mumbain kaupungissa. Asuminen on täällä sujunut oikein toki pandemia on tuonut vivahteita minunkin elämääni.

Huhtikuussa 2021 Intiassa tuli todella iso piikki koronatapauksissa, joka aiheutti ison puutteen hapesta ja sairaalapaikoista. Olin myös itse sairastuneiden listalla. Minulla kävi hyvä tuuri ja pääsiin hoitoon, toki en sellaiseen paikkaan mihin olisi pitänyt, koska kaikki tehoosastolla ei ollut vain paikkoja. Onneksi kaikki meni lopulta hyvin.

Pandemia on tällä hetkellä Intiassa maltillinen. Ainakaan tällä hetkellä ei näytä kolmannen aallon tulevan, mutta miksi se ei tulisi tänne myös? Olen tässä viime aikoina nauttinut hyvistä Intian ruuista. Katuruoka paikat ovat kyllä hyvin mieluisia ja edullisia.

 

Oletteko syöneet tälläistä pitsaa koskaan? Minä en ainakaan ollut edes nähnyt tälläistä, uskomaton Intia niin kuin sanotaaan.

 

Pysykää terveenä, Intian rajat alkaa olemaan auki. Intia ei ole varmasti monen ensimmäinen matkakohde, mutta suosittelen tutustumaan maahan. Suosittelen käymään.

 

Pysykää terveenä! Seuraava kirjoitus voi olla pian tai sitten joskus kahden vuoden päästä.

Previous Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply