Suomen suurin matkablogiyhteisö

Minkälaisessa asunnossa asun Intiassa?

Onpas siitä taas aikaa kulunut viimekirjoituksesta.  Tekosyitä voisi aina kirjoitella, mutta eipä ne mihinkään johda. Ja tällä kertaa ei ole mitään muita syitä kuin laiskuus. Asunto on siis löytynyt ja elämää on tätä kirjoittaessa Intiassa takana noin kolme kuukautta.

Kaikki on mennyt hyvin. Asunnossa on hyvä asua. Huonekalutkin on melkein saatu, nyt ei voi muita syyttää kuin itseään puuttuvista huonekaluista. Täytyy alkaa tilaamaan loput tarvittavat huonekalut pois, kun saa itseään otettua ns. niskasta kiinni.

Mennäänpä katsomaan sitä asuntoa nyt.

 

Mitä olet mieltä asunnostani?

Tosiaan oli haasteita saada huonekaluja. Ostaminen sujui oikein hyvin, mutta toimitukset olivat pahasti myöhässä. Mutta kaikki on suurinpiirtein tullut pienellä ”tappelulla”. Kuuluu tähän uudessa maassa asumiseen. Ei sitä tunne tapoja toimia ennen kuin kantapään kautta niitä pikkuhiljaa oppii.

Ruoka on ollut erittäin hyvää ja edullista. Tullut lähinnä syötyä ulkona, mutta iski ”koti-ikävä” niin otin tekoon lihapullia. Tietenkin pitihän sitä lihapullia saada. Siinäpä taidonnäytteeni ”Intialaiset lihapullat”

Sellaista tällä kertaa. Jospa sitä seuraavalla kerralla saisi jotain järkevääkin kirjoitettua. Asiaa kyllä olisi. Vielä, kun saisi nuo sormet ja pään toimimaan yhdessä.

Previous Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply