hero taustakuva

Vauhtia, jännitystä ja korkeita paikkoja – koe adrenaliinipiikki New Yorkissa

Eric Lang artikkelin kuva
Matkailu New Yorkissa
Haluaisitko kokea jotain ainutlaatuista ja ikimuistoista New Yorkin -matkasi aikana? Lue tästä vinkit aktiviteeteista, joiden avulla saat pulssin sykkimään jännityksestä!
Teksti: Eric Lang
Päivitetty: 07.08.2017
facebook   whatsapp

Lennä kaupungin yllä ja näe Manhattan lintuperspektiivistä

Jos etsit mahanpohjassa kutkuttavaa jännitystä matkallasi, niin helikopterilento New Yorkin yllä tarjoaa ikimuistoisen elämyksen. Helikopterin kyydistä näet miten pilvenpiirtäjät muuttuvat yhä pienemmiksi noustessasi ilmaan kaupungin ylle. Helikopteriajelu sopii myös mainiosti ikimuistoiseksi yllätyslahjaksi rakkaallesi tai perheenjäsenellesi.

Tavallisten helikopteriajeluiden lisäksi valittavanasi on No doors -helikopterilento, joka tarjoaa jännitystä koko rahan edestä. Nimensä mukaisesti lennon aikana käytettävässä helikopterissa ei ole ikkunoita tai ovia, joten voit antaa jalkojesi roikkua vapaana helikopterista – jos uskallat!

Matkustajat ja heidän kameransa sidotaan kiinni turvavöin ja -vaijerein, joten putoamisvaaraa ei ole. No doors -helikopterilento sopii hurjapäiden lisäksi myös mainiosti valokuvauksen harrastajille, sillä ovenkarmit tai ikkunat eivät ole näköesteenä.

Eric LangNew York
New Yorkin nähtävyyksiin voi tutustua veneen kyydissä tai helikopterilla.

Vauhdin hurmaa Beast-pikaveneajelulla

Kesähelteiden yllättäessä viilennystä tarjoaa The Beast -pikaveneajelu, joka kulkee jopa 72 kilometrin tuntivauhtia Hudsonjokea pitkin. Vuoristoratakokemusta muistuttava pikaveneajelu suhauttaa hetkessä Vapaudenpatsaalle. Jos olet nopea ja sinulla on roiskeenkestävä kamera, ehdit nappaamaan vauhdista muutaman valokuvan. Näet matkalla myös Manhattanin päänähtävyydet vesiltä.

Pikaveneen kapteenit viihdyttävät matkustajia vitsailemalla matkan aikana, ja saattavat välillä jopa tähdätä heitä vesipyssyillä. Aurinkolasit ja hatut kannattaa jättää suosiolla rannalle, sillä ne tuskin pysyvät mukana kyydissä!

Kaasuttele vesijeteillä

Jos tarttuisit mieluummin itse ohjaimiin, niin vuokraa vesijetti ja testaa Hudsonjoella, miten lujaa uskallat sillä ajaa. Vesijetin kyydistä on mukava katsella kuuluisia nähtävyyksiä aivan uudesta perspektiivistä.

Vesiskootterit kulkevat jopa 90 kilometriä tunnissa, joten kaasuhana tulee tällä ajelulla tutuksi hurauttaessasi kaupungin kuuluisien siltojen, Manhattan Bridgen ja Brooklynin sillan alitse. Ajelu tapahtuu oppaan johdolla pienessä ryhmässä, jonka nopeudesta riippuu reitin kokonaispituus.

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.