Kuva: Eric Lang
New York

Tiedossa matka New Yorkiin? Lataa tämä ilmainen suomenkielinen sovellus matkalle mukaan

Enää et tarvitse matkalle mukaan erillistä matkaopasta, metrokarttaa ja kaupunkikarttaa, sillä uudesta suomenkielisestä Eric’s New York -sovelluksesta löytyy kaikki tarpeellinen tieto kaupunkimatkailijalle.

Tutustu nähtävyyksiin ja hanki liput etukäteen

Eric’s New York App on jatkoa www.newyorkcity.fi -sivustolle, jonka tavoitteena on auttaa New Yorkin matkailijoita liikkumaan suurkaupungissa entistä helpommin sekä tarjota heille kattavasti hyödyllisiä käytännön vinkkejä. Sovelluksesta löytyy paljon tietoa kaupungin tunnetuimmista nähtävyyksistä sekä paikallisten suosimista kohteista.

Myös pääsylippujen hankkiminen on mahdollista suoraan sovelluksen kautta, minkä ansiosta jonottamisen paikan päällä voi minimoida. Lippuja ei tarvitse tulostaa useimpiin nähtävyyksiin tai aktiviteetteihin, riittää kun näyttää e-liput kohteen sisäänkäynnillä.

Kuva: Eric LangNew York
Eric’s New York App tarjoaa helposti tietoa kaupungin nähtävyyksistä, ja myös pääsyliput voi hankkia kätevästi sovelluksen kautta.

Lataa sovellus ja paikallista sijaintisi offline-tilassa

Sovellus kannattaa ladata älypuhelimelle tai tabletille jo ennen matkaa tai hotellilla, josta löytyy internetyhteys. Sovellus on saatavilla sekä iOS- että Android-alustoille. Laitteessa tulee olla 200 Mt vapaata tilaa lataamista varten. Lataamisen jälkeen Eric’s New York App on käytettävissä offline-tilassa, mikä mahdollistaa kaupungilla navigoimisen ilman internetyhteyttä.

Sisäänrakennetun GPS:n ansiosta sovelluksen käyttäjän on mahdollista paikallistaa oma sijainti Manhattanilla ja tarkistaa mitä nähtävyyksiä, maamerkkejä, ruokapaikkoja tai shoppailukohteita lähistöltä löytyy.

New York
Sovelluksen avulla myös oman sijainnin paikantaminen on mahdollista, ja läheltä voi etsiä vaikkapa kiinnostavia nähtävyyksiä ja ruokapaikkoja.

Liiku New Yorkissa paikallisen opastamana

Mihin aikaan suosituilla nähtävyyksillä kannattaa vierailla? Mistä voi hankkia liput etukäteen? Näihin ja moniin muihin käytännön kysymyksiin löytyy vastaus kartalta löytyviä kohteita klikkaamalla.

Eric’s New York on paikallinen opas New Yorkiin. Sovelluksesta löytyvät henkilökohtaiset vinkit täydentävät perustietoa ja esittelevät newyorkilaisten suosikkikohteet, joihin kaupunkiin ensi kertaa matkustava ei ehkä muuten löytäisi.

Ilmaiset WiFi-hotspotit New Yorkissa sekä yleiset vessat löytyvät myös helposti yhdellä painalluksella. Lisäksi voit klikata eri värein erotellut metrolinjat karttanäkymään päälle milloin tahansa ja paikallistaa lähimmän metropysäkin sijainnin.

Päivitetty: 6.7.2017

Tämän artikkelin kirjoittaja on Rantapallon vieraileva asiantuntija. Kaikki mielipiteet ovat kirjoittajan omia ja eivät välttämättä edusta Rantapallon näkemystä. Vierailevat kirjoittajat ovat matkailun erikoisalojen tai eri matkakohteiden asiantuntijoita, jotka kirjoittavat säännöllisesti sivustollemme asiantuntijasisältöä omista aihepiireistään.

Haluatko Rantapallon asiantuntijaksi? Ota yhteyttä!

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (2 votes, average: 5,00 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia