hero taustakuva

Tiedossa matka New Yorkiin? Lataa tämä ilmainen suomenkielinen sovellus matkalle mukaan

Eric Lang artikkelin kuva
Matkailu New Yorkissa
Enää et tarvitse matkalle mukaan erillistä matkaopasta, metrokarttaa ja kaupunkikarttaa, sillä uudesta suomenkielisestä Eric’s New York -sovelluksesta löytyy kaikki tarpeellinen tieto kaupunkimatkailijalle.
Teksti: Eric Lang
Päivitetty: 06.07.2017
facebook   whatsapp

Tutustu nähtävyyksiin ja hanki liput etukäteen

Eric’s New York App on jatkoa www.newyorkcity.fi -sivustolle, jonka tavoitteena on auttaa New Yorkin matkailijoita liikkumaan suurkaupungissa entistä helpommin sekä tarjota heille kattavasti hyödyllisiä käytännön vinkkejä. Sovelluksesta löytyy paljon tietoa kaupungin tunnetuimmista nähtävyyksistä sekä paikallisten suosimista kohteista.

Myös pääsylippujen hankkiminen on mahdollista suoraan sovelluksen kautta, minkä ansiosta jonottamisen paikan päällä voi minimoida. Lippuja ei tarvitse tulostaa useimpiin nähtävyyksiin tai aktiviteetteihin, riittää kun näyttää e-liput kohteen sisäänkäynnillä.

Eric LangNew York
Eric’s New York App tarjoaa helposti tietoa kaupungin nähtävyyksistä, ja myös pääsyliput voi hankkia kätevästi sovelluksen kautta.

Lataa sovellus ja paikallista sijaintisi offline-tilassa

Sovellus kannattaa ladata älypuhelimelle tai tabletille jo ennen matkaa tai hotellilla, josta löytyy internetyhteys. Sovellus on saatavilla sekä iOS- että Android-alustoille. Laitteessa tulee olla 200 Mt vapaata tilaa lataamista varten. Lataamisen jälkeen Eric’s New York App on käytettävissä offline-tilassa, mikä mahdollistaa kaupungilla navigoimisen ilman internetyhteyttä.

Sisäänrakennetun GPS:n ansiosta sovelluksen käyttäjän on mahdollista paikallistaa oma sijainti Manhattanilla ja tarkistaa mitä nähtävyyksiä, maamerkkejä, ruokapaikkoja tai shoppailukohteita lähistöltä löytyy.

New York
Sovelluksen avulla myös oman sijainnin paikantaminen on mahdollista, ja läheltä voi etsiä vaikkapa kiinnostavia nähtävyyksiä ja ruokapaikkoja.

Liiku New Yorkissa paikallisen opastamana

Mihin aikaan suosituilla nähtävyyksillä kannattaa vierailla? Mistä voi hankkia liput etukäteen? Näihin ja moniin muihin käytännön kysymyksiin löytyy vastaus kartalta löytyviä kohteita klikkaamalla.

Eric’s New York on paikallinen opas New Yorkiin. Sovelluksesta löytyvät henkilökohtaiset vinkit täydentävät perustietoa ja esittelevät newyorkilaisten suosikkikohteet, joihin kaupunkiin ensi kertaa matkustava ei ehkä muuten löytäisi.

Ilmaiset WiFi-hotspotit New Yorkissa sekä yleiset vessat löytyvät myös helposti yhdellä painalluksella. Lisäksi voit klikata eri värein erotellut metrolinjat karttanäkymään päälle milloin tahansa ja paikallistaa lähimmän metropysäkin sijainnin.

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.