Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Päivä Brooklynissa – ota trendikäs alue haltuun näillä vinkeillä

Eric Lang artikkelin kuva
Matkailu New Yorkissa
Oletko New Yorkissa pidemmän aikaa? Haluaisitko tutustua viimeisimpiin muodin suuntauksiin tai viettää aikaa tunnelmallisissa ja trendikkäissä kahviloissa? Suuntaa päiväksi Brooklyniin!
Teksti: Eric Lang
Päivitetty: 15.12.2017
facebook   whatsapp

Koe jotain uutta New Yorkissa

Tiheään asuttu Brooklyn New Yorkissa kattaa yli 180 neliömetrin kokoisen alueen, joka on todellinen kulttuurien sulatusuuni. Tästä Manhattania rauhallisemmasta hallintoalueesta on tullut viime vuosina huippusuosittu asuinalue ajan hermolla olevien kaupunkilaisten keskuudessa ja se on kiinnostava vierailu kohde myös kaupunkiin saapuville matkailijoille.

Pikkuputiikkeja, pikkupurtavaa ja pienpanimoita Williamsburgissa

Trendikäs Williamsburgin alue tarjoaa laajan valikoiman pikkuputiikkeja ja ruokapaikkoja jokaiseen makuun. Oli ostoslistallasi sitten asusteita, LP-levyjä tai persoonallisia tuliaislahjoja, niin Williamsburgista löydät taatusti etsimäsi. Oluen ystäville Brooklynista löytyy paikallisia panimoja, joiden tuotteita voi maistella esimerkiksi Spuyten Duyvil -baarissa tai Brooklyn Breweryssä.

Eric LangBrooklyn
Williamsburgissa on kiinnostavia ruokapaikkoja ja pikkuputiikkeja.

Brooklynin nähtävyydet

Brooklynista löytyy useita nähtävyyskohteita, joihin voit tutustua shoppailun ja herkuttelun jälkeen. New Yorkin toiseksi suurimman museon, Brooklyn Museumin, laajasta kokoelmasta löytyy taideteoksia ympäri maailman, Brooklynin kasvitieteellisessä puutarhassa Brooklyn Botanic Gardenissa voi rentoutua kukkaloiston keskellä ja Brooklyn Historical Society johdattelee sinut tämän hallintoalueen historiaan.

Koripallotunnelmaa Barclay’s Centerissä

Shoppailun ja nähtävyyksiin tutustumisen jälkeen on kiva sukeltaa paikalliseen urheilutunnelmaan ja kokea koripallo-ottelun jännitys katsomossa. Jos sinua onnistaa, niin voit bongata katsomossa myös julkkiksia, sillä esimerkiksi Jay-Z:n ja Beyoncen tiedetään olevan vannoutuneita Brooklyn Nets -faneja. Hanki Brooklyn Nets -liput jo etukäteen ja suuntaa Barclay’s Centeriin viettämään jännittävä ilta urheilun parissa.

Eric LangBrooklyn
Brooklyn Bridge Parkista avautuu upeat näkymät Manhattanille.

Brooklyn Bridge Park

Mikäli energiaa riittää vielä päivän päätteeksi rentoon illanviettoon, niin kohteeksi sopii mainiosti
monipuolinen kulttuuritalo Brooklyn Academy of Music tai Music Hall of Williamsburg. Tai päätä päivä vaikkapa ihailemalla kaupunkimaisemia Brooklyn Bridge Parkista, josta eteesi avautuvat upeat näkymät Manhattanille. Ota selfie kaupungin horisontti taustanasi, ennen kun kävelet kuuluisan Brooklynin sillan yli takaisin Manhattanille.

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.