Pieni kierros Atlantilla: Kap Verde – osa 2

Mönkijäsafarilla kierrettin neljässä tunnissa koko saari – tuli nähtyä upeita maisemia, suolakaivos, löytyi jopa pieni metsikkö vaikka muuten saari on pelkkää hiekkaa ja kiveä. Aurinkorasvaakaan ei tarvinnut lisätä kun sai sen verran hyvän pölykerroksen ajon aikana.

Itä- ja pohjoisrannikon rannoilta löytyi sitten kaikenlaista roskaa; rikkinäisiä kalastusverkkoja, kanistereita jne.

Samalla tuli käytyä hairannalla: kahlattiin puolireiteen veteen ja pienemmät hait ui jaloissa ja 2-3 metriset oli noin 15 metrin päässä. Mutta jos hailajin nimi on Lemon shark niin kai se on kasvissyöjä…

Koska ollaan keskellä merta niin kalaa löytyy monenlaista. Lähilaiturilla kalastajat tuo saaliinsa aamulla ja  putsaavat niitä siinä kunnes kottikärryillä kalat viedään ravintoloihin. Lähinnä tuoretta tonnikalaa on tullut sitten syötyä…

Palm Beach: rannalla oleva ravintola, varsin hyvät tarjoilut. Tosin annos jää pieneksi jos kalan lisukkeeksi ottaa vain salaatin tai vihannekset. Niitä kun ei saarella kasva niin annos niiden osalta on aika vaatimaton.

Barracuda: Edellisen vieressä rannalla. Hyvä grillattu tonnikala, tuli tosi nopeasti mutta tosin ei sen kalan grillaaminen kauan aikaa vie jos ei ole ruuhkaa.

Genuine: Kävelykadulla oleva peltikatospaikka. Hyvää ruokaa ja runsaat annokset varsin kohtuuhintaan.

Sabo con Fome: Kävelykadun sivukujalla oleva ravintola. Voisi sanoa että paras: hyvää ruokaa, loistava palvelu ja paikallinen bändi loi ihan oman tunnelmansa koko kujalle.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply