Suomen suurin matkablogiyhteisö
omatunto

Népran Top 5 suosikkituotteet reissussa: road tripin ykkösvalinnat

lauantai, 31 lokakuun, 2020

Kaupallinen yhteistyö: Népra

Mikään ei ole parempaa, kuin löytää reissuille sopiva varuste, joka taipuu moneksi ja jonka valitsee reissukassista kerta toisensa jälkeen, tilanteessa kuin tilanteessa. Silloin fiilis on kuten artikkelikuvassa, juuri Suomen huipulle kiivenneenä. Juurikin nuo monikäyttöiset ja mukavat matkakumppanit on helmiä, joita haluaa pakata mukaansa seikkailuille.

Osana brändilähettilyyttä olen saanut valita Népran valikoimasta tuotteita reissuilleni, ja niin oli jälleen laita, kun maailmanympärimatkaksi suunniteltu kotimaan road trip lähestyi. Mulla on aika hyvä kokoelma Néproja, joista osa on tullut yhteistyön tiimoilta, osan taas olen ostanut itse. Lienee ihan hyvä merkki sekin, että oon ostanut Néproja myös läheisilleni

Matkalla jos missä sitä huomaa, mitkä tuotteet on oikeasti monikäyttöisiä, hyviä ja just itelle sopivia. Road tripillä ei kiinnosta istua autossa epämukavissa vaatteissa, ja aktiivielämyksissä taas kaipaa keveyttä ja teknisiä ominaisuuksia, kun rapa lentää ja happi loppuu.

Niitä jos mitä mulla oli onnekseni mukana. Tässä menneen reissun suosikkipoiminnat Néproista!

1. Luna-toppi

Joustava perustoppi osoittautui fantastiseksi reissukumppaniksi, ja pakkasin niitä mukaan kahdessa värissä: petroolinsinisenä ja roosanruskeana, joista jälkimmäinen on osoittautunut mun uudeksi lempiväriksi. Toppi meni matkalla niin aluspaitana (toimi erityisen hyvin mun uuden lempineuleen kera) kuin ihan itsenäänkin niinä hetkinä, kun Suomen syyskuussa tarkeni. Tämä todisti, että perusreleillä pärjää pitkälle!

2. Terra-trikoot

Nämä rakkaat reissukumppanit ovat nähneet jo lukuisia matkoja, ja aina vaan mää valkkaan ne jalkaan. Mukavan napakka materiaali, just sopivan korkuinen vyötärö ja musta väri joka toimii kaiken kanssa – käytin näitä ainakin 50 % reissupäivistä!

3. Juno-paita

Pakkasin mukaan kaksi pitkähihaista urheilupaitaa, ja enemmällekin olisi ollut käyttöä, sillä Junot toimii mainiosti niin yksittäin kuin päällekkäin kerrostettuna. Mulla on näitä kahdessa koossa, s ja xs, jolloin xs on mainion napakka itsessään ja s-koon alla. Erityisen hyvä kaveri vaelluksille!

4. Mimas-shortsit

Saturnus-leggingsien lyhyempi versio, Mimas-shortsit, sai mut rakastumaan pyöräilyshortsitrendiin! Nää on supermukavat jalassa kuten Saturnuksetkin, ja valkkasin nää niin rantatunnelmointiin kuin – tietysti – pyörän selkään. Sain nämä juuri ennen matkaa, ja reissulta palattuani käytin näitä kirjaimellisesti koko loppusyksyn niin kauan, kuin säät salli, enkä malta odottaa, että saan kevään tullen ottaa Mimasit jälleen käyttöön!

5. Yed-joggersit

Rennot joggersit on haastaneet trikoot reissuhousuina, sillä vetoketjulliset taskut ja rento leikkaus tuo mukavaa vaihtelua ihonmyötäisille trikoille. Mulla oli näitä mukana matkalla kahdet: mustat ja uudet viininpunaiset. Toimi erityisesti ajopäivinä!

Tämän viiltävän analyysin jälkeen voin todeta, että oon myyty. Käytän Néproja paljon urheillessa, mutta mukavuutensa ansiosta myös matkustaessa ja arjessa. Kovasta käytöstä huolimatta tuotteet on säilyneet hyvänä, erityisesti trikoiden kestävyys on vakuuttanut: parin vuoden aktiivisen käytön (2-3 kertaa viikossa) jälkeen esimerkiksi mun mustat Terrat on edelleen kuin uudet.

Tällä hetkellä mun valikoima on tosi hyvä, mutta täytyy tunnustaa: sen lisäksi, että ajattelin hamstrata Néproja tänäkin vuonna joululahjaksi läheisille, oon suunnitellut parin kauhtuneen alustopin päivittämistä Luna-versioihin. Näistä ainakin tietää, että ne on tehty kestämään ja mikä parasta, vastuullisissa oloissa.

Löytyykö mun suosikkien joukosta tuotteita, jotka herättää kiinnostuksen?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply