hero taustakuva

Äkkilähdöt Dubai

Shutterstock akkilahto yleinen

Löydä halvat äkkilähdöt kohteeseen

Kohde on perinteinen äkkilähtökohde, jonne on tarjolla edullisia matkoja ympäri vuoden.

Löydä halvat äkkilähdöt Dubaihin

Dubai tunnetaan kuumasta ilmastosta, ja sinne pääsee edullisesti erityisesti syksyllä ja keväällä.

Halpa äkkilähtö Dubaihin

Arabiemiraateissa sijaitseva Dubai on Lähi-idän klassinen aurinkokohde, jonne matkustetaan juurikin auringon ja lämmön perässä. Dubai lukeutuu talvikausien suosituimpiin matkailukaupunkeihin, ja sinne on erinomainen matkatarjonta. Tästä syystä Dubaihin voi löytää pienellä vaivalla huippuedullisen matkatarjouksen, ja perushintaisetkin matkat pysyvät melko maltillisissa hinnoissa.

Perinteinen Dubain-loma pitää sisällään hulppeita pilvenpiirtäjiä, lekottelua hotellin uima-altaalla, rantatunnelmaa, hyviä ravintoloita ja shoppailuja. Nähtävyyksiä ja elämyksiä riittää, sillä aavikkokaupungissa voi esimerkiksi vierailla maailman korkeimmassa pilvenpiirtäjässä, lähteä jeeppiretkelle hiekka-aavikolle tai ottaa selfien jättisuuren kehyksen vieressä. Maailmanennätyksiä tai erikoisia paikkoja ei tästä kaupungista puutu!

Matkatarjonta Dubaihin on hyvin monipuolinen, ja kaupunki on muun muassa Aurinkomatkojen, Tjäreborgin ja Tuin valikoimassa.

Äkkilähdön hinta sisältää perinteisesti sekä lennot että majoituksen paikan päällä, mutta saatavilla on myös pelkästään äkkilähtölentoja.

Katso tämän hetken matkatarjonta ja varaa äkkiähtö Dubaihin!