Suomen suurin matkablogiyhteisö

Ei se määränpää vaan tapa matkustaa

Määränpäätä tärkeämpää on mielestäni tapa matkustaa. Se millä mielellä sinne menee, kenen seurassa vai meneekö yksin, mitä tekee, kokeeko kulttuuria, maistelee ruokaa, puhuu ihmisille ja tutkailee ympärillä olevaa avoimin silmin.  Vai selaileeko vain puhelintaan mielummin kuin juttelisi paikallisille ihmisille. On eri asia saapua kuin kokea maa ja sen kulttuuri tai yrittää ymmärtää sitä. Vaikka loman vietto hotellin uima-altaalla ja ostoskeskuksissa kiertely voi joskus houkuttaa, ja olla oikeastaan ihan mukavaa ja rentouttavaakin , mutta se ei ole mielestäni sen kulttuurin kokemista tai avautumista uusille kokemuksille.

 

En ole matkalla päästäkseni perille

Minulle henkilökohtaisesti määränpäätä tärkeämpää on tapa matkustaa. Juuri se fiilis ja se tunnelma mikä siinä matkassa on. Minusta matkustamisen idea on juuri nähdä ja kokea se uusi kulttuuri ja ne uudet asiat. Minua ei esim. kiinnosta ketjuliikkeissä shoppailu ulkomailla, varsinkaan jos ne tismalleen samat kaupat löytyy myös kotimaasta. Mielummin kokeilen kaikkea uutta, erikoisiakin asioita. Niin paljon sekkailua, uusiin ihmisiin tutustumista ja kulttuuria kuin vaan mahdollista!

Entä kumpi on sinulle tärkeämpää, matka vai määränpää? Jaa omat ajatukset aiheesta kommentoimalla alas! 🙂

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Mira lauantai, 2 helmikuun, 2019 at 10:06

    Samaa mieltä sun kanssa, matkustamisesta pitää tulla se fiilis. Ei vaan käydä uudessa paikassa vaan oikeasti kokea se ja koko kulttuuri. Not just for sun, adventure 😎🌴

    • Reply april lauantai, 2 helmikuun, 2019 at 18:25

      Jep näinpä! Mukavaa että sinulla on samankaltaisia ajatuksia! 🙂

    Leave a Reply