Suomen suurin matkablogiyhteisö

Sydämeni takoo kuin viidakkorumpu

 

Oi että kun jännittää! Huomenna tähän aikaan olen vieraalla maaperällä nokka kohti tuntematonta. Sydän hakkaa hulluna kun  mietin tulevia viikkoja edessäni. Mitä kaikkea se mahtaa sisältää? Yksin ulkomailla eikä edes yhtä tuttua naamaa. Odotan innoissani, toisaalta kauhuissani uuteen maahan tutustumista. Kieltä en osaa sanaakaan, niin vaikealta se vaikuttaa.

 

Tämä matka on askel kohti unelmiani. Ilman ensimmäistä askelta unelmien tavoittelu olisi varmasti mahdotonta. Toivon että tämän reissun toteutuminen on alku kaikille matkustus unelmilleni ja niiden toteutumiselle. Kun tiedän että minulla on rohkeus toteuttaa unelmani, seikkailuun lähteminen hymy huulilla on helppoa. Tätä vapauden tunnetta en vaihtaisi mihinkään!

Onko sinulla toteutuneita tai toteutumattomia matkustus unelmia?

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Anna-Maria K sunnuntai, 8 huhtikuun, 2018 at 19:57

  Hyvää matkaa siis! 🙂

  Mulle matkailu avasi reitin kaikkiin unelmiin, ajattelen sen niin <3

  • Reply april maanantai, 9 huhtikuun, 2018 at 14:56

   Mukava kuulla! 🙂 ja kiitos paljon! 🙂

  Leave a Reply