Suomen suurin matkablogiyhteisö

top 3 asiaa tehdä Mallorcalla

Kiertelimme saaren eri kaupunkeja busseilla ja nähtävää oli paljon. En voi sanoin kuvailla kuinka ihanaa oli hypätä bussiin tietämättä määränpäästä muuta kuin nimen. Kauniit maisemat vilahtelivat ohitse bussin ikkunasta. Siellä oli paljon palmuja, vuoria, appelsiinejä ja lampaita.

 

 

1. Porto Criston tippukiviluolat

Tippukiviluolassa käyminen oli upea kokemus. Siellä pääsi ajelemaan veneellä ja kuuntelemaan klassisen musiikin konserttia.  Konsertti oli todella kaunis. Sitä ei valitettavasti saanut kuvata jotta muiden konserttielämys ei häiriintyisi.

 

2. Palman Aquarium

Tämä oli ehdottomasti käymisen arvoinen paikka. Loistava sadekeleille. Osa nähtävyyksistä oli kuitenkin ulkona joten kamalalla rankkasateella siellä ei välttämättä ole kovin mukavaa. Ulkoalue oli todella kaunis. Eläimiä oli todella paljon ja siellä oli mielenkiintoisia tietoiskuja eri lajeista. Pääsimme katsomaan kun haita syötettiin. Siellä oli myös todella hyvä ravintola josta sai ruokaa merenantimista vihanneksiin. Vegaaneita ja gluteenittomia vaihtoehtojakin oli hyvin tarjolla.

Pääsimme näkemään vähän erikoisempaakin lajia akvaariossa

Säikähdin vähän selaillessani lomakuvia 😀 En voi olla ainoa kenen mielestä kala näyttää kohta hyökkäävän kimppuun!

 

 

3. Port de Sóllerin puujuna ja Sóller

 

Natisevassa puujunassa istuminen ja kauniin kaupungin lävitse kulkeminen oli mieletön kokemus. Pääsimme junalla upeaan Port de Solleriin, jossa kävelimme rannalla ja istuimme iltamyöhään kahvilassa jäätelöannoksien kera. Viileästä illasta huolimatta jäätelö maistui hyvin.

Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply