Koe suosikki uudella tavalla – voita hyvinvointiloma!

Aktiivinen loma hellii kehoa ja mieltä - voita matka kahdelle Kanarialle!

Vietä unohtumaton matka tutussa kohteessa – poimi vinkit sporttiseen hyvinvointilomaan

Oletko jo kokeillut hyvinvointilomaa? Rannalla löhöily ja uima-altaalla pulikointi ovat rentoja tapoja viettää lomaa, mutta yhä useammat matkailijat kaipaavat lomapäiviinsä myös erilaisia aktiviteetteja. Apollo Sports -hotelleissa lomapäiviin saa kaivattua tekemistä ryhmäliikuntatunneilla, kuntosalilla tai vaikkapa sup-laudan päällä.

Treenihotellit tarjoavat rutkasti vaihtoehtoja eritasoisille urheilijoille aina tavallisista kuntoliikkujista huippu-urheilijoihin. Apollo Sports -hotelleissa voit viettää onnistuneen sporttiloman vaikkapa heti vuoden alkajaisiksi. Kokeile uusia ihanassa lomakohteessa lajeja ja yllätä itsesi!

Hotellien puitteet taipuvat erinomaisesti myös perinteiseen löhölomaan, joten matkan voi viettää niin halutessaan kokonaan myös uima-altaan reunalla makoillen.

Apollo Sports -hotelleja on yhteensä 12 ympäri maailmaa yhdeksässä kohteessa, esimerkiksi Fuerteventuralla, Kreetalla ja Rodoksella. Mitä jos sinäkin lähtisit uuden vuoden kunniaksi aktiivilomalle?

Osallistu arvontaan ja voita kahden hengen hyvinvointiloma Kanarialla!

Vastaa kysymykseen ja voita kahden hengen Apollo Sports -hyvinvointiloma Fuerteventuralla. Viikon mittaisella matkalla majoitut neljän tähden Apollo Sports –hotellissa Fuerteventuran Playitaksessa. Palkinnon arvo on noin 1 500 €.

Lue säännöt täältä.

Arvonta suoritetaan 17.1.2018.

Hups! Emme löytäneet lomakettasi.

Tutustu hyvinvointilomiin – katso Apollo Sports -valikoima!

Lue lisää