Suomen suurin matkablogiyhteisö

Lempparirafla Antwerpenissa: Invincible

Antwerpenissa on paperilla ihan hieno ravintolatarjonta, mutta harva paikka on osoittautunut hinta-laatu-suhteeltaan sellaiseksi, että sinne tekisi mieli mennä uudestaan.

Siksi uskallankin suositella Invincibleä. Olen käynyt siellä kymmenisen kertaa, viimeksi elokuun lopussa.

Ruoka on aika konstailematonta ja raaka-ainelähtöistä. Kauden kasviksia, vaihtelevia kaloja ja simpukoita, monipuolisesti erilaisia ruhon osia ja ihania kastikkeita.

Invinciblessä on toisella puolella ravintolaa avokeittiötä kiertävä baaritiski, jossa voi katsella, kun annoksia viimeistellään. Toinen puoli koostuu pienestä, rauhallisemmasta ravintolasalista ja parvesta.

Fixed price menuun (37e) kuuluu alku- ja pääruoka sekä kahvi tai jälkiruoka. Jokaiselle annokselle on listassa oma viinisuosituksensa ja näiden hinnat laseittain (n. 7e). Me ollaan tällaisina perusviinittelijöinä menty aina näillä suosituksilla ja oltu tyytyväisiä.

Listalla on ollut myös raaka-aineita, joiden suhteen olen ollut vähän skeptinen, mutta täällä on kannattanut maistaa uusia juttuja. En ole suuri sisäelimien fani, mutta vasikansydän oli tosi hyvää. Viime käynnillä poikaystävä söi rapean vasikanaivokroketin tulisella majoneesilla.

Tarjolla on usein myös klassikoita, kuten sammakonreidet tai tartar. Muuten vaihtuvalla listalla on muutamia vakkareita, jaettavia annoksia, jotka maksavat vähän ekstraa, kuten suolakuoressa valmistettu kala.

Kaikkien aikojen lempparini taitaa olla talviaikaan listalla ollut possuconfit, hirssi ja pikkelöidyt vihannekset.

Mitä nyt on joskus vaihdettu muutama sana viereisen seurueen kanssa, niin heistäkin harva oli Invinciblessä ensimmäistä kertaa.

Lounastakin tarjotaan, mutta siitä mulla ei ole kokemusta. Kannattaa myös huomioida, että Invincible on monista ravintoloista poiketen auki vain maanantaista perjantaihin.

Haarstraat 7.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply