Kummituskävelyllä Antwerpenissa

Tiesitkö, että Antwerpenissa on tiettävästi maailman ainoa potkulautaileva kummitus?

Tai että kultaa ei kannata koskaan eläessään haudata maan alle piiloon, koska jos satut kuolemaan, henkesi vaeltaa maan päällä vailla rauhaa niin kauan, että joku löytää aarteesi?

Nämä ja monta muuta henkimaailman juttua kuulin Antwerpen Ghost Walkissa.

Ghost walk eli spookwandeling on opastettu kierros Antwerpenin vanhassa keskustassa. Opas kertoo nimenomaan Antwerpenille tyypillisistä legendoista, jotka kaikki paikalliset kuulema tuntevat.

Kierros ei ole niinkään kauhumainen, vaan enemmänkin yhdistelmä myyttejä, huumoria ja historiaa. Potkulautaileva aave ei ainakaan ole kummitustarinoiden pelottavimmasta päästä! Tarinat sekoittavat hauskasti tositapahtumia ja uskomuksia.

Kierros on ilta-aikaan, kestää noin puolitoista tuntia ja maksaa 12,50 e per henkilö. Kierroksia on sekä englanniksi että hollanniksi. Meidän enkunkielinen ryhmämme oli vain kuusihenkinen ja opas tarjosi porukallemme after walkit, jotka venähtivätkin puoli kahteen. Näköjään ikinä ei voi tietää, kenen kanssa päätyy bisselle…

Suosittelen laittamaan lämmintä päälle ja ottamaan pikkuisen taikauskoa mukaan. Ehkä kaupungin varjoissa todella liikkuukin Lange Wapper.

www.ghostwalk.be

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply