Helsinki-Antwerpen on nyt Antwerpenin Anna

Heippa!

Tämä on aiemmin Lily.fi:ssä sijainneen blogini Helsinki-Antwerpenin uusi koti.

Osoitteenmuutoksen myötä vaihtuu myös blogin nimi.

Edellinen versio syntyi, kun odottelin ihan konkreettista muuttoa Helsingistä Antwerpeniin. Nyt olen asunut Belgiassa jo melkein kaksi vuotta. Arki Suomessa on jäänyt taakse aikaa sitten ja elämä asettunut tänne – siksi Antwerpenin Anna.

Olen kirjoitellut Lilyssä epäsäännöllisen säännöllisesti kaksi vuotta. Monien muiden huvikseen bloggaavien tavoin päätin ottaa hatkat, kun sivusto lisäsi huonosti sijoitettua krääsämainontaa, jonka seurauksena sekä saitin visuaalinen ilme että blogien luettavuus kärsivät. En ole itse mikään visunero ja parit rumat mainokset olisin ehkä voinut vielä kestää, mutta kehnoa luettavuutta en.

Kaipaan kuitenkin blogialustan yhteisöllisyyttä ja sitä, että voin törmätä hauskaan sisältöön sattumalta, joten Rantapallo tuntui aika luontevalta vaihtoehdolta.

Tervetuloa uuteen blogikotiini! Sisustus saattaa tosin vielä vähän elää, mutta niinhän se tekee muuton jälkeen oikeassakin elämässä.

Next Post

4 Comments

 • Reply Salla / We're Not in Kansas Anymore perjantai, 6 lokakuun, 2017 at 23:00

  Jee, uudet sivut näyttää tosi hyvältä! Voiko sua seurata esim. blogit.fi:ssä? En ainakaan löytänyt sua sieltä.

  • Reply Antwerpenin Anna tiistai, 10 lokakuun, 2017 at 00:39

   Kiitos, kiva kuulla! Lisään blogin tuonne blogit.fihin heti kun olen saanut riittävästi postauksia ulos, tuolla sivulla kun sanotaan, että vähintään 10 postausta pitäisi olla. Ilmoittelen sitten! 🙂

 • Reply Päivi lauantai, 14 lokakuun, 2017 at 20:28

  Kaunis kuva, kultaseni, kultaisten lehtien reunalla! Varmaan rappusetkin merkkaavat uusia juttuja:) Rakkaita terkkuja Päiviltä

  • Reply Antwerpenin Anna maanantai, 23 lokakuun, 2017 at 12:26

   Kiitos, terkkuja takaisin <3

  Leave a Reply