Suomen suurin matkablogiyhteisö

Pitkä matka pois Kiilopäältä

Heräsin aamulla varhain ja kävin heti parilla lähikätköllä. Ilma oli muuttunut hieman tuulisemmaksi. Myöhemmin aamulla oli siivoustapahtuma. Paljoa siivottavaa alueella ei ollut, mutta sinne tehtiin polkua paljasjalkakävelyyn.

Geokätköilijöiden siivoustapahtumat ovat melkein aina sellaisia, että on enemmän siivoajia kuin roskia, niin nytkin.

Kello yhdeltätoista lähdimme ajamaan kohti Rovaniemeä pysähtyen matkalla vain pari kertaa. Rovaniemellä lähdettiin minusta vähän liian varhain pois päätieltä, mutta siellä oli opasteet asemalle. Kaikki meni hyvin, kunnes tuli tietyömaa kiertoreitteineen. Kiertoreitti kulki parkkihallin kautta. Kieputtelimme parkkihallin läpi ja taas oli kyltit asemalle ja sinne sitten lopulta päädyimme.

Koska sää oli hiostava, vaihdoin päälleni Kameleon Rosen Ultimate Travel Dressin. Se toimi hyvin junassa, joka oli selkeästi liian kuuma ja täysi. Kun muut vaatteeni olivat nyt ALICE-rinkassa, oli se puolestaan liian läski mahtuakseen junan hyllylle.

Kun päivä muuttui illaksi, vaihdoin päälleni taas lämpimämmät vaatteet. Tikkurilassa menin lentoasemalle, jossa olin aamuun, yrittäen epätoivoisesti torkkua. Seuraavan aamun varhaisimmalla junalla menin sitten kotiin.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aiemmat postaukset


Vieraillut maat

How many countries I have been to. Visited Countries Map Maker
Visited 23 UN countries (11.9%) out of 193.
Make your own visited countries map.

ParisRio

ParisRio - Matka-aiheiset blogit kartalla. Yli 40 matkabloggaajan kirjoitukset maittain.

virallinen seikkailijatar

virallinen seikkailijatar