Suomen suurin matkablogiyhteisö

Aamukahvit Tallinnassa

Nuorenakaan en ollut niitä tyyppejä, jotka hurauttavat kavereille iltakahville sadan kilometrin päähän. Tai no, en varsinkaan nuorena. Eihän mulla ollut edes kotiintuloaikoja, kun en ikinä käynyt missään, vaan nökötin kotona nokka kirjassa…

Sittemmin olen päätynyt tähän, että puoliksi pakattu reppu nököttää aina odotamassa seuraavan reissun täydennyksiä, ja vaikka ensi kesän isoa matkaa varten pihtaillessa ei kummoisia Euroopan-kiertueita nyt tehdä, syksy on tosiaankin ollut risteilysyksy.

Kahvila osoitteessa Lootsi 10, Tallinna, osoittauti viehättäväksi

Reissusisko varasi meille sellaisen helpon marraskuuhun passselin piristyksen, ja kävimme Matkapoikien bussikyydein Tallinnassa Europalla. 22 tunnin risteilyn aikana pääsi aamulla vähäksi aikaa maihin, ja vaikka kuuntelimme bändiä myöhään, heräsimme ajoissa käydäksemme kaupungilla kahvilla ja kaupassa.

Kochi Kohvituba, Lootsi 10, Tallinna

 

Sisustus oli viehko, ja tarjolla olisi ollut vaikka mitä herkkuja. Tuore kahvi tuotiin pöytään, joten mitään tuntikausia kannussa virunutta sumppia ei tarvitse pelätä saavansa. Näyttipä tarjolla olevan myös kiluleib. Tätä herkkua haluan vielä maistaa, ja nyt tiedän, että tuosta sitä ainakin saa. Harmi sinänsä, etten aamutuimaan saa oikein kalaa syödyksi, vaikka muutoin se maittaa hyvinkin. Toisen kerran sitten, johan tuossa black friday -alesta pari Tallinnan-matkaa varasin…

Lähistöllä näytti olevan monenmoista kiintoisaa tutkittavaa: sisustuskauppa, josta oli kulku kahvilaankin; panimoravintola ja mitä kaikkea.

Kochi Aidad Kohvituballa on loistava sijainti aivan D-terminaalin lähellä satamassa. Viehättävä paikka, myös tilaa istuskella ulkona. Sisustustavaroita en käynyt kurkkimassa. Hyvin ehtii poiketa kahvilassa, vaikka maissaoloaika ei olisi pitkä. Tai jos haluaa herkkutauon juuri ennen lähtöä.

Lisää esim. täältä.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.