Suomen suurin matkablogiyhteisö

Helppo alku Airbnb-majoitukseen

 

 

On kiinnostanut. On arveluttanut. On mietityttänyt. Olen aikonut ja perunut.

Ja sitten miltei sattumalta tulin kokeilleeksi vihdoin Airbnb-majoitusta. Mikäs muukaan kuin suosikkisomeni Twitter tuli avuksi. Pohdiskelin siellä tulevaa Turun-reissua. Sillä kertaa olisi meno aamulaivaan; pitäisiköhän taas varata hostellipaikka Boresta?

”Tai mun Airbnb:hen”, ehdotti Twitterissä jo tutuksi käynyt Henna. Kun oltiin somessa jo jutusteltu, tuntui helpolta luottaa.

 

Majoituksen pienet yksityiskohdat piristivät vielä lisää.

 

Ihanaa, kun ei ole pelkkä pelottavanvalkoinen koti, kuten niin monet instagrammattavat muotikodit nykyisin.

Moni taitaa hankkia sijoitusasuntoja majoituskäyttöön, mutta tämä kohde on osittain perheen omassa käytössä. Se on opiskelevan nuorison tukikohta, kun perheen pääasiallinen koti on kauempana keskustasta. Ilmankos oli mukavasti myös työtilaa. Pidemmän oleskelun mittaan olisi voinut naputella blogeja ja somea siellä…

Eteisen pöydällä oli vinkkejä niin asuntoon kuin Turkuunkin.

 

tilava ja viihtyisä huoneisto sopisi isommallekin porukalle.

Ties kuinka moni tuttu on puhunut minulle Airbnb:n puolesta pitkän aikaa. He ovat suosittaneet sitä majoitusvaihtoehdoksi tai myös tienestiksi. Kertovat kokemuksia opiskelijoiden yhdestä huoneesta, joka on varustettu Ikean huonekaluilla ja vuodevaatteilla majoittujia varten, kun opiskelija elelee toisessa.

Myös keväällä Teneriffan-viikkoa suunnitellessani säästäväisen ystäväni vinkki oli valita Airbnb, jotta voi kokata oman ruokansa. Päädyin hostelliin. Keittiö sielläkin on, senkertaisessa jopa iso maustevalikoima, ja petipaikan hinta on Airbnb:tä edullisempi yksin matkaavalle.

Kestiemäntämme Henna otti meidät vastaan.

Matkustin Turusta Amorellan-risteilylle kaverin kanssa, ja Foodiesisko jakoi kulut kanssani, joten tämä oli kaikin puolin kelpo kokemus. Juteltiin, että otetaan uusiksi. Talo olisi tarjonnut kupposen kahvia tai teetä ainakin lyhyeksi aikaa majoittuvalle, mutta me popsimme iltapalaksi omia eväitä ja kiiruhdimme aamupalalle laivaan.

Asumus oli viihtyisä, avara ja siisti. Melkein oli haikeaa jättää se yhden yön jälkeen.

Henna, majoittajamme, kirjoittaa Sooloiluja-blogia ja ylläpitää Facebookin uutta Tallinnatärpit-ryhmää.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.