Suomen suurin matkablogiyhteisö

Popoaakkoset – blogi täyttää 4

Arki, avion, Air Help

Pian neljä vuotta jazzmatkablogiksi muotoutunutta kirjoittelua! Tällä kertaa juhlin tammikuun Instagramissa popoaakkosin. Tahtoisitko juhlia kanssani?

Puukstaaveja piisaa suunnilleen jokaiseksi kuukauden päiväksi, joten seuraathan Instagram-tiliäni . Käyttäjätunnukseni on ananastogo.

Koetan keksiä matkakohteita tai muuta blogille tunnusomaista, ehkä useammankin aihetunnisteen kustakin kirjaimesta. Blogijuttua tuskin joka päivä tulee, vaikka kenties tavallista tiheämmin.

A niin kuin Air Help

Airhelp.com on ollut suureksi avuksi, kun yksi syksyn lennoistani myöhästyi paljon. Kerron teille koko tarinan, jahka asia on selvä. Onneksi olin viime kesänä Air Helpin infossa, jonka Travel Massive järjesti, ja muistin ottaa sinne yhteyttä. Ja onneksi on teitä bloggaajakavereita ja muita kanssamatkustajia, jotka siitä myös vihjasivat.

Mitä te tahtoisitte aakkosjutuista lukea? Pitäisittekö muutaman kirjaimen koosteesta blogissa vai nostanko vain aakkosen sieltä, toisen täältä kirjoitukseksi asti? Muistellaanko vanhoja vai pysytäänkö kuluneessa ja alkavassa vuodessa?

2017 matkakooste tulee IGTravelThursday-postauksessa, mutta vilistin sen verran pitkin poikin, että tarina tuskin siihen juttuun loppuu.

Tammikuussa on lähinnä tiedossa tietenkin Matka2018-messut. Bloggaajapassi on jo sähköpostissa. Nähdäänkö messuilla?

Uusi matkavuosi alkaa näillä näkymin kevyesti risteilyllä ja muilla pikapiipahduksilla. On minulla keväämmäksi yksi menolippukin, mutta työkuviot jos ovat entiset…

Kiitos, että olet pogoillut popojen askelissa! Mukavaa, että luet, tykkäät, kommentoit ja jaat päivityksiäni.

Jazzin tahtiin jatketaan, kuljeksitaan kotimaassa ja muissa, nautitaan herkuista ja yritetään pitää kissat pois repusta. Tervetuloa pogoilemaan mukana!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.